Cu ce asortezi pantalonii de vară imprimaţi

1 64007 original jpg jpeg

De câteva veri încoace, sunt la mare căutare pantalonii lungi şi subţiri, cât mai largi, din materiale moi, asemănătoare celor folosite pentru pijamale, dar mult mai răcoroase, şi cu diverse tipuri de imprimeuri. În America, ei se numesc pantaloni tip challis. Dacă nu ştii cu ce piese să-i combini, îţi dăm câteva sugestii.

1.      Tricouri într-o singură culoare

Coloraţi,lejeri şi foarte practici,acest tip de pantaloni te vor face să te simţi ca un fulg ce pluteşte prin aer. Pot fi purtaţi cu diverse modele de maiouri şi tricouri,dar ai grijă să nu încarci cromatic ţinuta,aşa că dacă sunt foarte coloraţi,optează pentru piese uni,cât mai lejere,în partea de sus. Ţinuta astfel construită poate fi întregită de încălţăminte lejeră,de exemplu balerini,sandale joase sau tenişi ori şlapi tip flip-flops.Pont:Dacă este foarte cald şi vrei să te protejezi de caniculă,poţi purta o pălărie cu boruri largi,care să se asorteze cu ţinuta formată din bluză şi pantaloni imprimaţi.

fd3f477d045bc8be39876653284ee269 jpg jpeg

2.      Topuri lungi cu modele grafice

Dacă eşti înaltă sau fericita posesoare a unor picioare lungi şi frumoase,poţi alege să asortezi pantalonilor imprimaţi un tricou sau un top lung cu modele grafice,care scurtează vizual partea de jos a corpului. Ţinuta este de efect pentru o ieşire în oraş sau dacă vrei să mergi la un concert ori la un eveniment pe o anumită temă. Eşti minionă şi îţi place această combinaţie,dar nu vrei să pari foarte scundă? Pune piesa de sus în pantaloni şi problema e ca şi rezolvată.

c8f3db7b0c3ecbae1ba44b51c26780b6 jpg jpeg

3.      Bluze vaporoase

Când temperaturile încing termometrele şi nu ştii ce haine să mai îmbraci ca să nu-ţi fie cald,combinaţia de mai jos îţi va fi de mare ajutor. Alege o bluză sau o cămaşă răcoroasă şi vaporoasă,eventual fără mâneci,în culori cât mai deschise,ca să nu atragă razele solare,şi o pereche de pantaloni cu imprimeuri.

fea1798f7c921e35220530f3f77a1674 jpg jpeg

În funcţie de efectul dorit,poţi băga cămaşa în pantaloni sau o poţi lăsa afară,în funcţie de cum e modelul în faţă. La această ţinută poţi purta sandale cu platformă sau cu toc cui ori o pereche de pantofi înalţi. În plus,un colier masiv,în diverse nuanţe,se potriveşte de minune.    



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg