Cu ce te îmbraci dacă eşti minionă

1 84256 original jpg jpeg

Dacă te-aştepţi să auzi binecunoscutul clişeu potrivit căruia esenţele tari se ţin în sticluţe mici, mesajul nostru este altul: orice femeie poate arăta bine în hainele pe care le poartă, indiferent de siluetă, statură sau de vârstă. E nevoie doar de atitudinea potrivită!

Înainte de a porni la drum......trebuie să ştii că alegerile pe care le faci în materie de haine îţi definesc stilul personal. De aceea, înainte de a le îmbrăca, cel mai important este să te întrebi dacă acestea sunt potrivite pentru tine. Îţi scot în evidenţă atuurile sau, dimpotrivă, îţi accentuează anumite lucruri pe care ai prefera să le maschezi?

Pantaloni şi fuste cu talie înaltă

Eşti mai degrabă scundă şi ai silueta fragilă? Un truc pe care ar trebui să îl ştii este acela că o piesă vestimentară cu talie înaltă va crea iluzia unor picioare mai lungi. Un alt pont constă în a face alegeri inspirate în ceea ce priveşte lungimea: e recomandat ca pantalonii să acopere gleznele dacă nu îi porţi cu tocuri, iar fustele să se oprească la nivelul genunchilor.

image

Fustă din piele ecologică, Mohito, 109,99 lei; Pantaloni roşu aprins, cu pensă şi şliţuri frontale, Zee Lane, emag.ro, 139,99 lei; Pantaloni legging cu efect de piele şi talie înaltă cu şiret, Zara, 99 lei

Încălţăminte cu vârf ascuţit

Pentru un efect de alungire a picioarelor, pantofii cu vârful ascuţit, de culoarea pielii  – nude –, cu un toc potrivit, nu exagerat de mare, sunt alegerea perfectă. De evitat încălţămintea cu barete pe glezne, deoarece îţi va tăia inestetic picioarele.

image

Escarpeni roşii cu toc, Stradivarius, 89,90 lei; Pantofi cu toc şi fundă, Zara, 149,90 lei; Pantofi cu toc-cui din piele întoarsă ecologică, Mohito, 149,99 lei

Haine cu dungi verticale

Sunt şic, uşor de purtat şi te ajută să trişezi, părând că ai câţiva centimetri în plus. Acelaşi efect îl au şi accesoriile lungi, precum colierele – aşa că foloseşte-le ori de câte ori ai ocazia, pentru a da un plus de eleganţă ţinutei.

image

Pantaloni super high waist cu dungi, Stradivarius, 119,90 lei; Cămaşă din satin cu dungi, Bershka, 99,90 lei; Sacou cu dungi, H & M, 119,90 lei

Pentru a părea mult mai înaltă şi mai suplă, îmbracă-te în aceeaşi culoare, de sus până jos.

sursă foto: Pinterest



Recente

Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg