Culorile lenjeriei intime

1 67137 original jpg jpeg

Fiecare persoană are o preferinţă de culoare, fie că se referă la haine, nuanţa rujului, există o preferinţă şi la alegerea culorii lenjeriei intime. Aceasta poate fi aleasă în funcţie de starea de spirit, anotimp. Cu timpul, oamenii tind să se bucure de o schimbare.

Fiecare femeie care trece printr-o " nevoie de mai mult" sau pur şi simplu o " nevoie de ceva nou ",faza trebuie să se găsească întotdeauna în scânteie ei. Culorile pe care le folosim pentru a descrie emoţiile pot fi mai utile decât crezi.Culoarea poate descrie starea de spirit,este o formă de exprimare în mai multe moduri. O nuanţă strălucitoare de roz sau galben te poate face să devii mai calmă şi relaxată. Nuanţa perfectă de bleumarin sau negru te poate face să te simţi seducătoare.Culoarea are o putere ca nimeni altul,şi atunci când vine vorba de lenjerie intimă,chiar dacă suntem singurele care văd ceea ce pare,ştim că se poate schimba starea de spirit şi perspectiva noastră.

Iată care este graficul de culoare pentru lenjerie şi cum schimbă starea de spirit: Calmarea

. Aceasta este culoarea care este declarată a fi calmă şi stabilă. Cu toate acestea,cu această culoare trebuie să fii atentă atunci când alegi că o porţi,şi cu ce. Optând pentru o nuanţă de albastru rece te face mai răbdătoare,sau poate mai calmă. Asigură-te că porţi o nuanţă de albastru caldă,care are tonuri profunde în ea. Nuanţa potrivită de albastru este paşnică şi liniştită,determinând organismul să producă substanţe chimice calmante.

Culoarea albă este cunoscuă pentru simbolismul său de pace,virginitatea,claritate şi prospeţime. Este o culoare simplă care nu învinge individualitatea. Este uşoară şi simplă. Atunci când o porţi,simţi o stare proaspătă,curată şi elegantă.

Violetul de o nuanţă mai deschisă reprezentând sofisticare şi bogăţie. Nuanţa florii de liliac cu natura sa de lumină şi frumuseţe,aceasta îţi va da sentimentul de putere,pace şi înţelepciune. Este o culoare calmantă,îţi va da sentimentul de frumuseţe pură şi eleganţă,tinereţe.

Verdele este o culoare foarte bună care ajută la reducerea anxietăţii şi calmarea unei persoane. Într-un ton de lumină,se poate centra şi permite să te simţi mai în sincronizare cu pământul.

Fericire

Ce este mai vesel şi iubitor decât soarele? Galbenul este pentru optimism,fericire şi este un mod rapid şi uşor pentru a schimba starea ta de spirit.

Fiind un mix între roşu-pasionat şi galben-vesel,portocaliul este o culoare de stimulare şi entuziasm. Se spune că creşte cantitatea de oxigen care ajunge la creier,şi produce un efect energizant,stimulând activitatea creierului. Este un motiv să zâmbeşti când porţi această culoare. Cu o nuanţă mai deschisă,este ceva distractiv şi unic în orice fel. Cele închise pot provoca anxietate şi tristeţe.

În orice nuanţă,este într-adevăr distractiv şi interesant. Este copilăros,menţine echilibrul de energii şi pace. Cu nuanţele sale moi,ele pot fi văzute ca liniştite,în timp ce mai mult luminos,nuanţa neon poate face într-adevăr să te simţi ca şi cum ai fi sufletul petrecerii.

Tristeţe

Noi toate avem acele zile triste,de anxietate. Verdele este o culoare foarte bună care ajută la reducerea anxietăţii. Este o culoare odihnitoare şi liniştită. Se pot linişti sentimentele armonioase,care pot difuza anxietatea. În funcţie de nuanţa de verde,te poţi calma cu tonul cald,pământesc.

Ca o culoare,griul în orice nuanţă poate inspira pe oameni să fie pasivi,neimplicaţi şi au o lipsă de energie. Este o culoare care poate reduce anxietatea şi tristeţea.Dacă porţi nuanţa potrivită,poţi ridica moralul.

E destul de simplu. Oamenilor le place să asocieze emoţiile lor cu culori,astfel încât atunci să acţioneze în consecinţă.

Seducţie

Vrei să fii îndrăzneaţă,sexy,puternică? Ei bine,roşu este culoarea pentru tine! Roşul este culoarea dragostei,sexului şi seducţiei. Lenjeria roşie este incitantă si stimularea este asociată cu pasiunea. Dacă eşti într-o criză şi vrei să te simţi frumoasă şi puternică,roşu este culoarea pentru tine.

Aceasta a fost întotdeauna legată de necunoscut. Întunericul de culoare este seducătoare,supărată într-un sens şi va fi întotdeauna culoarea pe care o vei alege atunci când vrei să te simţi sexy. Această nuanţă te va face să ieşi în evidenţă şi să te simţi ca o zeiţă.

Violetul,în toate nuanţele este de lux şi puternic. Este sofisticat,seducător şi bogat.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg