Cum porţi vesta din blană artificială

1 80098 original jpg jpeg

O vestă din blană artificială, dacă este purtată corect, este piesa de stratificare la modă din acest sezon, care implică o parte boho şi una şic. Ea poate înlocui cu succes o haină de exterior, mai ales în zilele în care temperaturile de iarnă nu sunt atât de scăzute, dar iată de ce trebuie să ţii cont când o îmbraci:

Frumuseţea unei veste din blană artificială este că braţele, învelite într-o bluză cu mânecă lungă sau un pulover, par în mod automat mai mici. În plus, o vestă din blană artificială este universală, potrivită pentru toate siluetele, doar că trebuie ţinut cont de lungime şi model.

Pentru femeile slăbuţe, vesta de blană poate fi luată peste o geacă de piele, doar că trebuie aleasă una până în talie. Vesta scoate în evidenţă silueta, atâta timp cât articolul vestimentar ales nu este unul voluminos. În cazul în care eşti mai plinuţă, lungimea vestei din blană ar trebui să ajungă până la mijlocul coapsei. În niciun caz nu ar trebui să alegi o vestă care are curea. Nu! Recomandat este să alegi una care se închide cu nasturi.

Ţinute în care incluzi vesta din blană artificială

Pulover şi pantalon negru/blug

fur1 jpg jpeg

Vesta din blană artificială poate fi purtată la o ţinută formată dintr-o pereche de pantaloni negri sau blugi şi un pulover mai gros, înlocuind haina de exterior când temperatura o permite. Însă, dacă este frig şi vrei să îţi iei totuşi vesta, ea poate fi luată deasupra unei geci de piele. Aspectul este unul mai elegant, el putând fi inclus şi în ţinutele office, nu numai casual.

furvest4 jpg jpeg

Rochie/fustă

fur2 jpg jpeg

Pe lângă pulover şi pantalon, vesta din blană artificială poate fi luată şi la o rochie casual sau la o fustă. Completează ţinuta formată din rochie cu o pereche de cizme lungi (până la genunchi). Vestele din blană artificială arată foarte bine cu rochiile sau fustele care se termină deasupra genunchiului.

Accesorii

fur3 jpg jpeg

Completează ţinuta cu accesoriile potrivite. Poate fi un colier mai mare sau un pandantiv lung. La fel de bine se potrivesc cu vesta din blană artificială şi genţile. Recomandate sunt maxim două accesorii.

;

.



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg