Cum să alegi încălţămintea pentru concediu

1 70665 original jpg jpeg

După o lungă aşteptare, a venit în sfârşit concediul şi mai e puţin până te vei bucura de apa înspumată a mării şi de nisipul fierbinte. Bagajul e aproape gata, însă nu te-ai decis încă ce încălţări să iei cu tine? Îţi spunem la ce să fii atentă când faci o astfel de alegere.

Încălţări tip flip-flops

Concediul la mare ar trebui să fie sinonim cu relaxarea. De aceea,atunci când te hotărăşti ce încălţăminte să pui în bagajul de vacanţă,este foarte important să iei în calcul toate activităţile pe care le ai în plan atunci când ajungi la locul cu pricina. Dacă este vorba strict de un sejur la mare,în care să stai tolănită ore în şir pe şezlong,trebuie să ai cu tine clasica pereche de flip-flops. Aceste încălţări sunt foarte comode şi permit nisipului să treacă printre degete fără a cauza neplăceri. Modelele din cauciuc sunt foarte întâlnite şi poţi opta pentru diverse culori în tendinţe,cum ar fi cele neon,auriu sau argintiu.

Pont:Dacă vrei să economiseşti bani,nu cumpăra încălţămintea de plajă de la punctele turistice,pentru că acolo preţurile sunt de obicei mai mari.  

Espadrile

Dacă vizitezi rude ori prieteni de familie sau vrei să admiri diverse puncte turistice,o pereche de espadrile este extrem de practică. Uşor de purtat,aceste încălţări se potrivesc atât pe plajă,deoarece te protejează de nisipul fierbinte,cât şi la o plimbare pe faleză sau la o terasă în oraş.

Bine de ştiut!Espadrilele se găsesc într-o gamă variată de modele,colorate sau uni,simple ori cu imprimeuri.

Balerini sau mocasini

Fie că sunt balerini sau mocasini,optează pentru modele subţiri,cu vârful uşor ascuţit. Dau impresia unui picior alungit,subţire.

Sandale gladiator

Modelele frumoase de sandale gladiator nu s-au demodat anul acesta,singura diferenţă este că faţă de sezonul trecut,trebuie să optezi pentru unele puţin mai înalte,atât pe picior,cât şi ca toc. Le poţi purta la o petrecere sau la un eveniment elegant la care trebuie sa ajungi în concediu.

Platforme

Anul acesta,sandalele cu platformă se inspiră din moda anilor '70. Poartă-le cu pantaloni evazaţi sau cu rochii vaporoase de vară.

Pe pielea bronzată,auriul şi culorile neon arată foarte bine,aşa că nu ezita să-ţi cumperi încălţări cât mai colorate.



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg