Cum să asortezi piesele în dungi

1 64138 original jpg jpeg

Sunt la mare căutare în acest sezon, fiind preferatele designerilor pentru colecţiile din această vară. Dungile reprezintă elemente pe care le poţi folosi pentru a manipula formele corpului, iar anul acesta se poartă cele în culori multiple, indicate pentru orice ţinută şi stil.

Important este să alegi piesele în dungi cât mai creativ,jucându-te cu ele în funcţie de personalitatea ta şi de tipul de ţinută pe care vrei să-l realizezi. Eşti o persoană ce preferă stilul clasic? Asortează dungile cu o piesă uni. Dacă însă eşti adepta ţinutelor pline de viaţă,dungile multicolore sunt perfecte pentru tine.

Te ajută să ai silueta dorită

Cel mai simplu truc pentru a-ţi subţia şi alungi silueta sunt articolele vestimentare în dungi verticale. Dacă ai însă nevoie să adaugi câţiva centimetri în plus în anumite zone ale corpului,foloseşte dungile orizontale. Pentru a crea volume în anumite zone şi a subţia în altele,combină dungile verticale,orizontale şi diagonale în aşa fel încât să conturezi silueta în funcţie de efectul dorit.

Felurite combinaţii

Foloseşte-ţi imaginaţia şi nu te limita doar la un anumit tip de dungi. Optează pentru cele colorate şi mixează dungile groase cu cele subţiri. Atenţie,însă,deoarece dungile verticale slăbesc,iar cele verticale,late şi dispuse la o distanţă mare unele faţă de altele,dau impresia că eşti mai plinuţă.

Pentru un bust generos

Vrei să creezi volum în zona bustului? Nimic mai simplu! Poartă dungi orizontale în zona bustului,pentru a mări umerii sau sânii,verticale pe şolduri şi picioare,pentru a le alungi,şi diagonale în talie,pentru a o subţia. În plus,piesele cu dungi pe diagonală ajută la alungirea siluetei,însă pot să o şi subţieze,în funcţie de felul în care sunt dispuse. Pentru o talie de viespe,poartă dungile în aşa fel încât să creeze un X în acea zonă.

Trucul Click! pentru femei

Dacă piesele în dungi pe care le ai deja în garderobă nu au culori prea vii sau sunt alb-negru,îndrăzneşte să le combini cu nuanţe vii:accesorii în culori electrice sau piese cu imprimeuri florale.



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg