Cum să te distrezi vara asta dacă nu pleci în concediu

1 75405 original jpg jpeg

Doar pentru că nu ai şansa de a călători în străinătate sau în ţară, nu răspunde negativ atunci când eşti întrebată de prieteni dacă ai chef de distracţie. Lasă-te dusă de val şi bucură-te de timpul liber, chiar dacă eşti blocată în oraş. Există multe lucruri distractive pe care le poţi face în această vară!

Iată ce poţi face în oraş când nu pleci în concediu:

1. Scrie o listă cu toate locurile pe care nu le-ai vizitat până în prezent, cum sunt cele istorice, dar pe care ai vrea să le vezi. Fii un turist în propriul oraş. Şi, pe drum, nu uita să faci o listă cu toate restaurantele în care ai vrea să mănânci.

2. Mergi singură sau împreună cu prietenii la cea mai apropiată piscină publică. Relaxează-te, înoată şi bucură-te de soare.

3. Renunţă la maşină. Foloseşte taxiul sau transportul în comun. Ai nevoie de o pauză de la agitaţia din oraş.

4. Caută prin casă casete cu muzică veche, şi bucură-te de melodiile care-ţi plăceau în acel moment. Chiar dacă este muzică nostalgică, ascultă-le până seara târziu şi aminteşte-ţi de copilărie, de prieteni şi de cei dragi.

5. Ieşi cu bicicleta în parc şi bucură-te de natură şi de linişte. Dacă nu ştii să mergi cu bicicleta, atunci este timpul să înveţi. Este foarte uşor. Trebuie doar să ai voinţă!

6. Nu există oraş în care să nu poţi face activităţi distractive. Gândeşte-te care sunt locurile despre care ai auzit lucruri interesante, dar la care nu ai reuşit să ajungi, şi du-te.

7. Ieşi împreună cu prietenii într-un club şi distraţi-vă până a doua zi dimineaţa. Sau vă puteţi duce la un concert.

8. Dacă iubeşti animalele, de ce să nu te duci la un adăpost de animale din oraşul tău?

9. Bătrânii singuri au nevoie de atenţie şi afecţiune. Dacă ai şi tu o rudă care se află într-un adăpost, mergi în vizită la ea. Şi, de ce nu, te poţi duce ca voluntar, mai ales dacă vrei să faci un bine.

10. Nu în ultimul rând, petrece timp cu familia şi învaţă să te bucuri de momentele petrecute cu ei, fără să simţi că le faci o favoare. Ei au nevoie de acea iubire, aşa cum şi tu ai nevoie de iubirea părinţilor, fraţilor, bunicilor.

Credit foto: www.huffingtonpost.comRecente

adele deschidere jpg
pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg