De ce a refuzat Kevin Hart să meargă în spațiu?

În emisiunea Late Late Show, cu James Corden, actorul a evitat să mănânce lucruri dezgustătoare, iar, în cadrul show-ului The Tonight Show, s-a speriat de un fluture. Comicul american pare că se sperie și de umbra lui. Nici nu-i de mirare că a refuzat una dintre cele mai mari aventuri care există pe acestă lume – călătoria în spațiu!

image

Kevin a primit o ofertă de nerefuzat pentru cei mai mulți dintre noi – un bilet dus-întors cu o rachetă care să iasă din atmosfera Pământului. Însă starul hollywoodian a spus „pas” propunerii primite o dată în viață. De ce?

„Mi s-a oferit un loc într-o rachetă care merge în spațiu, iar oferta a fost făcută cu condiția de a documenta experiența ca o vedetă ce sunt”, a dezvăluit actorul într-un episod al podcastului Straight From the Hart. „Ziceau că voiau ca eu să documentez întreaga mea experiență de la început până la sfârșit”, a continuat acesta să explice.

Întreaga călătorie nu avea să fie una îndelungată, actorului punându-i-se în vedere că întregul drum avea să dureze o oră și jumătate petrecută în spațiu. Însă, chiar și pentru asemenea călătorie inedită, timpul de pregătire este extrem de lung. „Mi-au spus că trebuie să fiu disponibil pentru a învăța tot felul de chestii un număr de zile – în jur de 30-45 de zile petrecute cu o echipă, după care zborul de circa 60-90 de minute”, a povestit starul.

O astfel de deplasare este visul multor oameni, care ar fi în stare să plătească enorm pentru a călători în spațiu. De pildă, când miliardarul Richard Branson a început să vândă bilete pentru Virgin Galactic oamenilor obișnuiți, ca să meargă la vreo 80km distanță de atmosfera terestră, un bilet se vindea cu 450.000 de dolari! O avere!

Ei bine, Kevin Hart avea oportunitatea de-a merge în spațiu fără să plătească niciun cent, însă tot n-a vrut. Biletul lui ar fi fost achitat prin filmulețul documentar pe care comicul l-ar fi filmat în toată călătoria sa. Mai mult, actorul ar fi fost plătit pentru a realiza acea documentare inediată.

image

„Știți ce le-am spus?”, ne întreabă Hart. „Le-am spus că aș vrea să știu ce zic statisticile, care e reportul rachetelor care se întorc nevătămate față de cel al celor care nu reușesc să se întoarcă pe Pământ. Spre ce înclină balanța – spre misiunile de succes sau cele care nu au succes?”, a dezvăluit vedeta.

„Numărul de misiuni de succes e cam la fel cu cel al rachetelor fără succes”, a explicat cel care consideră turismul spațial prea periculos la acest moment. El a ținut să adauge că refuză oferta acum, însă n-o va mai face și în viitor, când va fi bătrân și nu va mai avea atât de multe de pierdut.

„Când o am vreo 60-65 de ani, copiii mei o să aibă o anumită vârstă și ei, după ce am văzut… toate florile înflorind și mi-am trăit viața, e ceva ce merită bifat. Dar acum, când îi am pe aștia mici, neah, nu mă pot juca de-a spațiul deocamdată!”, a conchis comicul.

Ceea ce nu știe, poate, Kevin e că toate călătoriile spațiale din 2001 până în ziua de azi au avut succes, nu s-au întors cu niciun rănit acasă, nu s-au pierdut vieți omenești.

Foto - Shutterstock, Instagram



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg