Se vinde cu 85 de milioane $! Casa lui Cher are o cameră a perucilor controlată termic

Cântăreața de 76 de ani și-a scos la vânzare casa în stil italian la câteva decenii bune după ce o cumpărase pentru numai 2,95 de milioane de dolari, în 1989, susține Wall Street Journal.

image

Amplasată lângă autostrada Pacific Coast, proprietatea are un teren de tenis, o piscină infinity, șapte dormitoare, o cameră de meditație și chiar și o încăpere special destinată perucilor lui Cher, care este climatizată optim.

Cher a cumpărat terenul și și-a construit casa în cinci ani, însă efortul a meritat, pentru că vila are o priveliște de vis spre oceanul Pacific. Vedeta a încercat să mai vândă o dată casa în 2009, pentru 45 de milioane de dolari.

Cei interesați de asemenea achiziție vizionează casa în prezent și sunt întâmpinați încă de la intrare de niște palmieri impunători. Fântâna din curte adaugă liniște și seninătate celor care o privesc. Casa cu șapte dormitoare are în apropiere o casă de oaspeți.

Ce oferă casa

Clădirea principală deține un apartament de lux, cu propria cameră de meditație și două dressing-uri, unul dintre acestea servind, de asemenea, și ca o cameră de panică.

Baia matrimonială este o priveliște în sine, fiind realizată astfel încât să aibă aspectul unui hammam. Baia turcească din casa lui Cher conține bănci de lemn și tot confortul posibil.

Reședința unei vedete de calibrul celebrei cântărețe mai deține o sală de cinema și una de sport în interior, care se deschide mult și în exterior. Cele 100 de peruci ale divei au „casa” lor. Camera perucilor este controlată termic perfect, după cum stă scris și în cartea „The Cher Scrapbook”, din 2002, pentru ca accesoriile superstarului să fie depozitate în cel mai bun mod posibil.

image

Într-un e-mail trimis celor de la Wall Street Journal, Cher și-a amintit cinele private luate în acea casă și petrecerile răsunătoare care s-au desfășurat acolo. „Din orice cameră, există o vedere la ocean”, a ținut să precizeze celebra proprietară.

Casa a fost scoasă la vânzare de Drew Fenton și Robert Kass din grupul imobiliar Hilton & Hyland. „Toată lumea cunoaște această casă. Este la capătul străzii, astfel încât nu există vecini pe partea dreaptă a proprietății”, susține Kass pentru WSJ.

Mai multe despre actuala proprietară

Cher s-a lansat în carieră alături de cel care-i era soț la acea vreme, Sonny Bono, și după o despărțire răsunătoare, care a lăsat-o pe ea falimentară și cu ochii umflați de vânătăi de la abuzurile lui fizice, cântăreața și-a continuat traseul artistic de una singură.

Succesul n-a ocolit-o, dimpotrivă, Cher s-a bucurat de o popularitate uriașă chiar și ca artist solo. A vândut pentru 100 de milioane de albume în întreaga lume și a câștigat un Grammy în 2000 la categoria „Cel mai bun album dance”.

Pe lângă muzică, Cher a luat cu asalt și lumea filmului. În 1988, a câștigat un premiu Oscar ca „Cea mai bună actriță într-un rol principal”, pentru prestația sa din „Moonstruck”.

Foto - Instagram Cher, Shutterstock



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg