#Dichisar x 2 | Când e primul târg de Crăciun CLUJ + BUCUREŞTI

1 78318 original jpg jpeg

Pentru bucureşteni, #Dichisar este deja unul dintre cele mai aşteptate târguri de Crăciun. Anul acesta a crescut deja în casă nouă, iar de Crăciun va împlini 10 ediţii de când adună sub acelaşi acoperiş cei mai fun designeri şi creatori români de handmade. Ne bucurăm să anunţăm că vor sărbători această reuşită “in deplasare”, cu prima ediţie dublă: Cluj + Bucureşti!

#Dichisar se întâmplă şi de data aceasta în plină febră a cadourilor de Crăciun. Pe 9-10 decembrie în Bucureşti, apoi în Cluj pe 16-17 decembrie, #Dichisar va fi găzduit în ambele oraşe de spaţiul cald al Impact HUB, un proiect la fel de ancorat în viaţa creativă a României ca şi Breslo.ro, organizatorul evenimentului.

________________________

Detalii pe Facebook. Click, join, share!

BUCURESTI, 9-10 dec > https://www.facebook.com/events/294146804413630

CLUJ, 16-17 dec > https://www.facebook.com/events/336994226773907

________________________

“Transilvania are o amprentă creativă aparte şi un entuziasm autentic pentru design-ul local, pe care le vedem în acţiune pe Breslo de ani buni. Abia aşteptăm să cunoaştem şi offline publicul ardelean iubitor de frumos!”

Pentru cine nu ştie incă, evenimentele #Dichisar sunt întâlnirile oficiale ale celei mai mari comunităţi creative din România: Breslo.ro. E plin de creatori români aleşi pe sprânceană, muzică bună şi mult fun, ca la niciun alt târg! Uite 5 motive să nu-l ratezi, oriunde ai fi:

1. ATMOSFERA | Pleci inspirat şi binedispus

Oricui îi face bine să fie înconjurat doar de idei frumoase pentru o vreme. Cei ce l-au vizitat cel puţin o dată ştiu deja că e târgul care îţi resetează standardele, pe care-l vei compara cu toate cele ce vor urma.

DSC 4847 JPG jpeg

2. PRODUSELE | Funky, alternative, cu suflet, mesaj şi misiune

Organizat de cel mai mare marketing creativ din România, #Dichisar e la fel de divers precum comunitatea pe care o reprezintă Breslo.ro. Găseşti cadouri deştepte şi pentru prietena artistă şi pentru cea geeky, pentru mamă, şefă, soră, dar mai ales pentru ţine.

DSC 4390 JPG jpeg

3. EXPOZANŢII | Oameni faini, talentaţi şi cu picioarele pe pământ

Dacă ai nevoie de o injecţie de pasiune, aici e locul. Când te întâmpină cu zâmbet larg şi creatorul de jucării dar şi designer-ul de bijuterii contemporane, ştii că ai ajuns în locul potrivit. Breslo spune aşa:

“#Dichisar a crescut atât de repede pentru că toţi cei implicaţi au crezut în el. Nu a fost niciodată o simplă tranzacţie între noi şi expozanţi, ci un proiect pe care l-am crescut împreună cu entuziasm şi încredere, mai mare decât am fi putut-o face vreodată singuri. Entuziasmul ăsta e cel care se simte de la intrare, ca mirosul de cafea. Te molipseşte.”

DSC 4767 JPG jpeg

4. BAR & BRUNCH | De venit în gaşcă, e de stat aici

La #Dichisar cafeaua e mereu proaspăt măcinată, prăjiturile se fac cu unt, dulceţurile cu fructe din grădină şi tartele se comandă cu accent franţuzesc. Grijă cu ce vă îmbrăcaţi, recomandăm fuste cu elastic în talie.

DSC 4331c JPG jpeg

5. TOMBOLA CU MULŢUMIM | +50 de cadouri surpriză donate de designeri

Tombola cu Mulţumim este modul comunităţii Breslo de a-şi arăta aprecierea pentru cei ce cumpără de la #Dichisar, susţinând astfel designul românesc. Fiecare creator donează câte un cadou surpriză, pe care îl poţi câştiga pe loc dacă eşti norocos.

DSC 4308 JPG jpeg

________________________

Detalii pe Facebook. Hai Crăciun! ♥

BUCURESTI, 9-10 dec >

CLUJ, 16-17 dec > https://www.facebook.com/events/336994226773907

________________________

Despre seria de evenimente #Dichisar

Evenimentele #Dichisar sunt showcase-uri periodice de creaţie românească. Organizate de Breslo.ro în spirit urban şi alternativ, sunt create pentru a da publicului iubitor de frumos ocazia de a-şi cunoaşte creatorii preferaţi într-un loc fun şi relaxat. #Dichisar este construit în jurul unui număr limitat de designeri tineri foarte atent selecţionaţi + activităţi extra din zona beauty&lifestyle.

Despre organizatori – Breslo.ro

Breslo.ro este cea mai mare comunitate creativă din România. Cu peste 185 000 de membri iubitori de design românesc, platforma Breslo.ro este locul de întâlnire al tuturor celor ce vor să vandă online sau să cumpere produse unicat, lucrate manual. În 9 ani de activitate, Breslo.ro a adunat peste 250 000 de creaţii originale şi materiale art&hobby, câştigându-şi locul ca Mecca handmade-ului autohton.

Cu sprijinul

Magic FM Romania, Unica.ro, Revista AVANTAJE.

Si suportul media

Şapte Seri , Zile si Nopti Bucuresti, Observator cultural, Metropotam, VinSiEu.ro - Evenimente din Romania , getlokal.ro, Urban.ro , 9AM.ro, Orasul Meu, Fest.ro, Modernism Punct Ro, IQads, SUB25, DivaHair.ro, FEMEI IN AFACERI, Karena, Click Pentru Femei, Catchy, Zile şi Nopţi Cluj-Napoca, InfoTrafic - Radioul de pe strada ta, Cluj Life, Cluj.com - Ghid Local, I Like Cluj, Zile şi Nopţi Cluj-Napoca, cluju.ro.Recente

donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg
Regina Elisabeta jpeg