După job, gata de-o ieşire-n oraş!

1 50714 original jpg jpeg

După job, ai chef de-o seară cu fetele în centrul oraşului, la un ceai relaxant, care să se prelungească târziu în noapte. Dar parcă n-ai vrea să mai treci pe-acasă. Aşadar, care-s hainele potrivite şi pentru birou, şi pentru un pub?

Vrei o ţinută care să meargă şi pentru o zi la birou,dar şi pentru o seară-n oraş? Atunci,nimic mai corect în această iarnă decât stilul masculin!

Un look masculin e extrem de versatil. Lasă-te ghidată de propria imaginaţie! Sau poţi alege un costum complet,compus din taior şi pantaloni,„smoking style”. E un look perfect atât pentru a face o impresie bună la job,cât şi pentru a atrage priviri admirative seara. La urma urmei,e una dintre principalele tendinţe ale sezonului. Pentru un plus de sobrietate şi pentru că e iarnă,alege negrul! Dar,odată cu zilele călduroase,poţi miza pe un costum alb,mai ales că stiliştii ne asigură că albul va fi ultra-promovat în sezonul următor.

Dar,până una-alta e iarnă,aşa că să revenim la pantalonii negri şi la sacoul în acelaşi ton. Adaugă un tricou alb. Dacă în mod normal ai fi preferat cămaşa,pentru nota casual-şic,necesară seara e nevoie de un tricou. Nu vrei să renunţi la cămaşă? În acest caz,vei renunţa la sacou şi vei purta un colier metalic lung. Astfel,atât la birou,cât şi la cocktail,te vei simţi şi vei arăta cum nu se poate mai bine.

simeon stalpnicul png

Dacă vrei să exagerezi un pic,dar în sensul bun,doar cât să atragi toate privirile admirative asupra ta,poţi abuza de bijuteriile supra-dimensionate:cercei aurii şi mari sau un inel cu piatră enormă.

Şi nu uita de tocuri! Poate că în mod obişnuit ai fi ales o pereche de cizme comode,pentru birou,dar atunci când vrei să fii pregătită pentru o seară în oraş,vei purta tocuri înalte.

Accesoriul-vedetă este geanta. Aici,poţi folosi un mic truc. Mergi la birou cu geanta încăpătoare de zi cu zi,dar pune în ea şi un plic în culori vii sau într-o nuanţă strălucitoare. Judecând după geantă,nici măcar prietenele tale nu se vor gândi că ai ieşit în oraş direct de la birou!

cb9592c6e72c42f2e37f21cedeafc9b5 jpg jpeg


Recente

Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg
BEBE REXHA png
GNR Poster (cu opening act) Portrait jpeg
WhatsApp Image 2023 05 17 at 13 28 32 jpeg
Beyonce sursa  Instagram jpg