Ester Peony lansează clipul piesei „On A Sunday”

1 85344 original jpg jpeg

După ce a câştigat Selecţia Naţională, Ester Peony, reprezentantă a României la Eurovision 2019, lansează videoclipul piesei "On A Sunday", o producţie cinematografică în regia lui Petre Năstase.

Clipul redă în imagini povestea fiecărui vers al piesei şi prezintă mai multe laţuri ale personalităţii protagonistei. Cu o imagine puternic conturată şi o atitudine îndrăzneaţă, Ester pare că trăieşte într-o lume imaginară, în care fiinţele legendare întruchipează emoţiile şi trăirile ce pun stăpânire pe întregul univers al artistei. Single-ul îmbină sound-ul de chitară cu versurile ce vin în completarea mood-ului dark, cu mesajul: dragostea devine periculoasă, atunci când o oferi persoanei nepotrivite.

image

 „In primul rând aş dori să va mulţumesc celor care aţi crezut în mine şi m-aţi susţinut de-a lungul timpului prin mesaje frumoase şi comentarii constructive. Susţinerea voastră stă la bază formării mele că artist şi a determinării de a face muzică în continuare. On A Sunday a luat naştere dintr-un singur acord de chitară pe care am avut inspiraţia să compun o linie melodică. Restul a venit de la şine. La clip am avut alături de mine o echipă mare şi minunată care a avut grijă că fiecare detaliu de pe platou să fie perfect. Mesajul puternic al piesei se îmbină perfect cu povestea clipului-de la ţinutele pe care le-am purtat, la mood-ul pe care l-am avut şi am reuşit să-l transmit, care au fost exact aşa cum mi-am imaginat. Sunt foarte fericită că ce a fost până acum doar în imaginaţia mea, va deveni realitate”, a mărturisit Ester.

  „On A Sunday” a adunat un total de 65 de puncte din partea juriului format din Tali Eshkoli, Emmelie de Forest, Deban Aderemi şi William Lee Adams, jurnalişti, Şerban Cazan, Alex Calancea, dar şi din partea publicului. Piesă compusă de către artistă împreună cu Alex Serbu şi Ioana Victoria Badea va fi pusă în scenă la etapă internaţională a Eurovision Song Contest 2019 de la Tel Aviv.