Festivalul NOSTALGIA. Ce surprize pregătesc organizatorii în această ediție, care are loc între 27 – 30 iunie

NOSTALGIA, festivalul care celebrează viața și distracția pentru toate generațiile, are loc între 27 – 30 iunie și se desfășoară, pentru al doilea an consecutiv, la Federația de Tir Sportiv, lângă pădurea Băneasa.

image

Pentru ediția din acest an, organizatorii anunță schimbări și îmbunătățiri în toate secțiunile festivalului.

Astfel, una dintre noutățile pregătite sunt concerte de câte 30 de minute cu artiști emblematici din industria muzicală din România anilor ’90 – 2000, care vor completa DJ seturile de la fiecare scenă.

image

Cornerele instamagrabile, perfecte pentru cele mai frumoase cadre foto și videos pentru social media, vor fi organizate în și mai multe locuri din cadrul festivalului. Și zonele muzicale se măresc. Dacă în 2023 participanții au dansat, după preferințe, în fața a șase scene − Latino, Hip-Hop, Electro, Șucar, clubul Interbelic și zona principală ‘’Pe Maidan’’ – pentru ultimul week-end al lunii iunie organizatorii vin cu mai multe opțiuni.

Mai mult, pentru ca distracția să fie completă și personalizată pentru toate gusturile participanților, pe lângă cartierele cu diverse genuri muzicale, festivalul verii așteaptă "nostalgicii" și la scenele Disco Fever, unde aceștia vor fi întâmpinați cu un spot muzical surpriză, numit Disco Fever by BT sau Interbelic Victoria, locul unde s-a născut NOSTALGIA.

Și în acest an se vor pune la dispoziție, în mod gratuit, autobuze care vor pleca la fiecare 30 de minute, de la Piața Presei Libere către festival și înapoi. Numărul acestora a fost însă suplimentat, iar ultimul autobuz va porni către oraș în jurul orei 06:00.

Numărul de toalete disponibile și dotate corespunzător a crescut la 380 de cabine, iar echipa de barmani a fost mărită și numărul de baruri suplimentat. Căile de acces au fost modificate pentru un acces mai facil, iar participanții își vor putea ridica brățara înainte de festival din mai multe locații.

NOSTALGIA înseamnă, pe lângă experiențe senzoriale și vizuale, muzică și decoruri de inspirație disco/retro/future, și spații de distracție inedite − jocuri arcade sau pe televizoare, la care se adaugă mașinuțe electrice bușitoare, roata, colțul magic, unde te teleportezi înapoi în liceu, și multe altele.

image

Am observat că prietenii noștri dragi și nostalgici vin de fiecare dată parcă cu și mai multă energie față de ediția precedentă a festivalului. Probabil viața și rutina de zi cu zi le crește dorința de a evada din prezent, ceea ce noi înțelegem perfect. Așa că pentru ei, Nostalgia e mereu acolo, ca să îi ajute și să le transfere acea stare de bună dispoziție și relaxare și să le deblocheze cele mai frumoase amintiri”, declară Silviu Lăcătuș.

Toate informațiile importante, activitățile, harta evenimentului și line-up-ul vor fi disponibile chiar din aplicația mobilă NOSTALGIA, dezvoltată de eSolutions. Mai multe detalii, în curând.

Biletele se pot achiziționa de pe platforma https://nostalgia.love/bilete/, iar pentru joi, 27 iunie, accesul este gratuit pentru posesorii oricărui tip de bilet achiziționat la Nostalgia.

Despre festivalul NOSTALGIA Retro/Disco/Future

NOSTALGIA încearcă să fie un festival al vieții, care prezintă într-o manieră specială trecutul și viitorul. Toți cei care au participat la NOSTALGIA de mai bine de șase ani, s-au putut bucura de un real muzeu retro & future, în care organizatorii au integrat și o discotecă specifică anilor '90 − 2000. În permanență echipa Nostalgia lucrează să creeze o lume plină de imagini și sunete, trecând prin numeroase experiențe senzoriale și momente unice, menite să transforme NOSTALGIA într-o fabrică de amintiri − pentru că, de ce nu, și prezentul poate fi o viitoare nostalgie.

Găsești toate detaliile pe https://nostalgia.love/  Recente

Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg