Halal moștenire! Ducesa care i-a lăsat mai mulți bani... câinelui decât fiicei sale

Ducesa de Rutland, cu o avere de câteva milioane de euro, nu și-a împărțit averea în mod egal la cei trei copii ai săi, ci a preferat să-i lase animalului de companie al familiei mai mult decât fiicei sale.

image

Testamentul redactat de ducesa care avea o avere de 5,6 milioane de lire sterline pare rupt dintr-un roman al lui Jane Austen. Conform actelor care au devenit publice la nouă luni de la moartea ducesei, aceasta i-a lăsat unicei sale fiice, Lady Theresa, care are 61 de ani, numai 5.000 de lire sterline.

Iar situația în care se află cei mai mulți dintre nepoții ducesei nu este nici ea mai bună. Lady Violet Manners și surorile ei, Lady Alice și Lady Eliza, au rămas cu… mărunțiș odată ce s-a citit testamentul în familie.

„Pentru menajera mea șefă, doamna Dorothy Plowright, las 2.000 de lire sterline”, a ținut să precizeze ducesa când era încă în viață. Apoi, văduva șoferului a primit și ea 1.000 £, iar 10.000 £ i-au fost atribuiți lui Stephen Mellor „împreună cu orice câine dețin la momentul morții mele”. Cu alte cuvinte, patrupedul a primit mai mulți bani decât unica fiică a ducesei!

Pe lângă animăluțul bine îngrijit al aristocratei, un alt membru al familiei a fost tratat regește de aceasta. Acesta este moștenitorul familiei, Charles Manners, Marchizul de Granby, fiul cel mare al fiului ducesei, David. Moștenitorul n-are mai mult de 25 de ani și e cel mai probabil nepregătit pentru responsabilitatea care-l așteaptă – de-a duce mai departe numele și reputația nobilei familii.

image

Când ducele David a fost întrebat dacă este cumva surprins că mama lui n-a lăsat averea considerabilă copiilor ei, surorii lui și fratelui său, acesta a răspuns presei britanice fără să stea să se gândească prea mult: „Nici vorbă!”. Cu alte cuvinte, Ducesa pregătea mare ei lovitură de ceva vreme și restul familiei era la curent cu intențiile ei.

foto - Instagram



Recente

Eva Mendes  sursa   Shutterstock jpg
422084653 967484971406469 662969920043316211 n jpg
shutterstock 475653883 jpg
Pamela Anderson  foto   Shutterstock jpg
femeie  foto   Shutterstock jpg
George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg