Idei pentru weekendul prelungit. Spectacolele „Sunetul Muzicii” şi „Bubu la Zoo” te aşteaptă la Opera Comică pentru Copii

Opera Comică pentru Copii îţi aduce o mulţime de activităţi distractive şi educative pentru copii. Dacă ai vrut să mergi la musicalul ,,Sunetul Muzicii”, dar n-ai reuşit până acum, află că vor avea loc două reprezentaţii noi în acest weekend. Tot acum, începe o nouă aventură a personajului cel mai îndrăgit de bebelușii care vin la Opera Comică pentru Copii, „Bubu la Zoo”. Nu pierde nici atelierele „Micul Artist” şi profită de patinoarul deschis până la finalul lunii ianuarie.

image

La cererea publicului, pe 21 și 22 ianuarie au fost programate două reprezentații suplimentare ale musicalului „Sunetul Muzicii”, în regia lui Răzvan Mazilu. Spectacolul, care are loc în Sala Mare a Operei Comice pentru Copii, a fost compus de Richard Rodgers. Libretul este semnat de Oscar Hammerstein II. Amândoi sunt creatori apreciaţi pe Broadway. Musicalul a avut premiera absolută în anul 1959 şi a fost inspirat de memoriile Mariei von Trapp, conducătoarea grupului Cântăreții Familiei Trapp.

De multe ori am fost întrebat în interviuri cum arată pentru mine fericirea. Am răspuns că fericirea ar fi să locuiesc într-un musical. Poate unul cu Fred Astaire și Ginger Rogers. Sau în <Mary Poppins>. Sau în <Sunetul muzicii>. În orice caz, un musical în care problemele și obstacolele dispar într-o clipă printr-un cântec sau în pași de dans. Un musical cu happy-end, cum sunt majoritatea. Musicalul ca promisiune a fericirii. Musicalul ca paradis iluzoriu. Poate utopic, poate posibil. Musicalul ca spectacol complex, total, copleșitor, emoționant, magic. Sunt fericit și recunoscător că am fost ales să montez acest mare titlu, <Sunetul muzicii>, care a făcut și face istorie. Sper ca puterea acestei povești minunate, puterea muzicii fredonate de generații întregi de copii și adulți, puterea spectacolului nostru creat cu sufletul să transforme întreaga experiență într-o pledoarie pentru speranță și umanitate.”, a declarat Răzvan Mazilu, coregraf și regizor, autorul spectacolului. Biletele la toate reprezentațiile sunt disponibile pe platforma bilete.ro.

sunetul muzicii (3) jpeg

Premieră pentru bebeluși: „Bubu la Zoo”

În acest weekend, va începe în Sala UnderGrant o nouă aventură: „Bubu la Zoo”. Spectacolul va avea premiera pe 21 ianuarie şi poartă semnătura regizorală a aceleiași echipe care a creat „Bubu și Anotimpurile”, Andreea Soare și Irina Furdui. Mai mult, beneficiază de consultanța de specialitate a psihologului Gabriela Maalouf. După ce a descoperit anotimpurile, Bubu se împrietenește cu animalele, într-o atmosferă îmbietoare atât pentru bebeluși, cât și pentru părinții lor.

„Bila năzdrăvană și iubibilă care dă numele acestei serii de evenimente este ghidul cel mai iscusit pentru a-i familiariza pe cei mai micuți dintre noi cu cea mai iubită sală – sala de spectacol! Dacă <Bubu și Anotimpurile> l-a adus pe Antonio Vivaldi în atenția celor mai tineri spectatori ai Operei Comice pentru Copii – bebelușii – <Bubu la Zoo> le face cunoștință cu muzica lui Camille Saint-Saëns, în al doilea spectacol din România adresat copiilor cu vârste între 0 și 3 ani. Astfel, creștem frumos împreună!”, a declarat Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii.

sunetul muzicii (2) jpeg

Nu pierde Atelierele „Micul Artist”!

Atelierele „Micul Artist”, programul Operei Comice pentru Copii din Calea Giulești nr. 16, încep cu preselecții în luna ianuarie. Cei interesați se pot înscrie deja, completând formularul de pe site-ul instituției, la adresa http://bit.ly/MiculArtist. Programul aduce o ofertă generoasă de 35 de cursuri, desfășurate la sediu sau online, pentru copii de toate vârstele de la creșă, la liceu.

Până pe 28 ianuarie, au loc preselecții pentru toate cursurile, urmând ca până pe 27 mai să aibă loc 15 întâlniri săptămânale pentru fiecare curs în parte, online sau la sediu, în funcție de atelierul sau atelierele alese. Taxa de participare este de 450 lei/modul, achitată până pe 30 ianuarie.

După trimiterea electronică a formularului disponibil pe site-ul instituției, copiii sunt așteptați la preselecția de la atelierul dorit, conform programului afișat în continuarea formularului de înscriere.

Anul acesta, noutățile includ cursuri de gândire logică și analitică, actorie aplicată, teatru de mișcare și teatru de improvizație.

Patinoarul este deschis zilnic, până pe 31 ianuarie

Distracția pe gheață continuă și în luna ianuarie! Patinoarul de la Opera Comică pentru Copii este deschis până la finalul lunii, de luni până vineri, între orele 14:00 şi 21:30, iar în weekend, între orele 10:00-21:30. Turele de patinaj au o durată de 90 de minute și încep la orele 14:00, 16:00, 18:00 și 20:00, în timpul săptămânii, respectiv 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, 18:00 și 20:00, în weekend.



Recente

Zodii greu de impresionat jpg
Menstruatie jpg
Oprah Winfrey  jpg
WhatsApp Image 2024 07 01 at 1 27 39 PM jpeg
Corina Caragea jpg
Ecran Stradal 960x576x2 mp4 thumbnail png
Horoscopul calatoriilor 2024  Sursa foto shutterstock 1941596062 jpg
camasa jpg
Chris Martin si Gwyneth Paltrow jpeg
SSS05834 mod jpg
Tom Cruise, Suri Cruise  jpeg
Allan   CEO Saga jpg
Afiș Gala O, mio babbino caro, Puccini jpg
STUDENT DE 10 by UNTOLD & Neversea jpg
Beach Please bilete GA jpeg
Alergii  jpg
Fiica Christinei Applegate suferă de o boală rară jpg
Vedete  jpg
Otilia jpeg
SAGA24 landscape png