În luna decembrie, la Sanador, ai pachetul Lady la un preţ special

Vino în clinica Sanador Militari şi beneficiază de pachetul Lady, pachet special creat pentru nevoile tale, la un preţ special. Pachetul include o consultaţie de specialitate şi o ecografie transvaginală.

Consultul ginecologic şi ecografia transvaginală fac parte din seria de analize şi investigaţii anuale, însoţind testarea Babeş-Papanicolaou şi consultul senologic. Aceste investigaţii sunt esenţiale pentru prevenirea şi depistarea timpurie a afecţiunilor organelor genitale feminine şi ale sânilor, probleme care apar din ce în ce mai devreme şi care au un risc crescut începând cu vârsta de 30 de ani.

Ecografia transvaginală este recomandată pentru detectarea diferitelor tipuri de cancer, precum cancerul ovarian, cancerul de col uterin şi cancerul de endometru. De asemenea, ecografia transvaginală este folosită pentru detectarea unor afecţiuni ginecologice cum sunt fibroamele uterine, chisturile, endometrioza, infertilitatea.

1 pachet gineco v3 final jpg jpeg
stanga
dreapta
2 pachet gineco v3 final jpg jpeg

Ecografia transvaginală poate fi repetată de mai multe ori în acelaşi an, neexistând vreu risc ori restricţii în acest sens. Este o investigaţie sigură şi foarte necesară pentru evaluarea sănătăţii organelor genitale feminine.Recente

donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg
Regina Elisabeta jpeg