În luna decembrie, la Sanador, ai pachetul Lady la un preţ special

Vino în clinica Sanador Militari şi beneficiază de pachetul Lady, pachet special creat pentru nevoile tale, la un preţ special. Pachetul include o consultaţie de specialitate şi o ecografie transvaginală.

Consultul ginecologic şi ecografia transvaginală fac parte din seria de analize şi investigaţii anuale, însoţind testarea Babeş-Papanicolaou şi consultul senologic. Aceste investigaţii sunt esenţiale pentru prevenirea şi depistarea timpurie a afecţiunilor organelor genitale feminine şi ale sânilor, probleme care apar din ce în ce mai devreme şi care au un risc crescut începând cu vârsta de 30 de ani.

Ecografia transvaginală este recomandată pentru detectarea diferitelor tipuri de cancer, precum cancerul ovarian, cancerul de col uterin şi cancerul de endometru. De asemenea, ecografia transvaginală este folosită pentru detectarea unor afecţiuni ginecologice cum sunt fibroamele uterine, chisturile, endometrioza, infertilitatea.

1 pachet gineco v3 final jpg jpeg
stanga
dreapta
2 pachet gineco v3 final jpg jpeg

Ecografia transvaginală poate fi repetată de mai multe ori în acelaşi an, neexistând vreu risc ori restricţii în acest sens. Este o investigaţie sigură şi foarte necesară pentru evaluarea sănătăţii organelor genitale feminine.Recente

Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg