I’Velo, NELIMITAT !

2 vizual i velo app 2019 v8 insta jpg jpeg

Începând din 26 august, serviciile de bike-sharing I’Velo Urban şi cele de închiriere biciclete I’Velo Relax sunt unificate prin aplicaţia I’Velo.

Clienţii vor avea acces nelimitat la cele două sisteme (Relax şi Urban) cu ajutorul aplicaţiei sau a cardului de membru. Aplicaţia poate fi descărcată gratuit din Google Play sau Apple Store, iar cardul poate fi achiziţionat din centrele Relax sau sediul Urban din Dorobanţi (str. Profesor Ion Bogdan, nr 21).

Noul concept I’Velo Nelimitat îşi propune să ajute şi mai mult la fluidizarea traficului din Bucureşti şi să contribuie la o mai mare mobilitate urbană. Accesul mult mai usor la cele două sisteme înseamnă o preocupare continuă a creşterii gradului de satisfacţie a utilizatorilor prin oferirea de servicii de calitate şi simplu de folosit.

De acum, I’Velo NELIMITAT înseamnă că un utilizator se poate plimba nelimitat cu bicicleta în sesiuni de câte 2 ore cu menţiunea că poate activa butonul de Extra time oricând, înainte de expirarea celor 2 ore, pentru a prelungi sau nu sesiunea de pedalat. Acesta este modul de a verifica statusul bicicletei si că nu vor apărea costuri suplimentare.

Cele mai importante noutăţi:

Principalele obiective sunt încurajarea oamenilor să folosească bicicletele pentru deplasarea rapidă în zonele aglomerate din oraş, cât şi ca modalitate de recreere.

Misiunea noastră de a promova mersul pe bicicletă ca mijloc de transport în beneficiul populaţiei continuă şi nu doar în săptămâna mobilităţii! Prin unificarea celor două proiecte, ne  dorim să convingem cât mai multe persoane că bicicleta este un mijloc de transport utilitar, rapid, accesibil, dar şi un mijloc de relaxare, vital într-o capitală europeană. Să nu uităm că bicicleta reprezintă o soluţie pentru diminuarea impactului uman asupra climei şi o tranzitie către un mediu mai curat şi o societate mai sănatoasă”, Raluca Fiser, Preşedintele World Cycling Alliance şi Green Revolution.

Bicicletele se pot închiria şi returna de la orice centru I’Velo Relax sau din staţiile I’Velo Urban, în măsura disponibilităţii acestora şi programului de funcţionare.

Tipuri de abonamente                                         

Perioada

ONE PASS

1 luna

1 an

Valoare

10 lei/2h

49 lei

149 lei

Cu peste 1.000 biciclete 8 centre Relax, la nivel national şi 15 staţii Urban în Bucureşti, I’Velo va asigura cetaţenilor o mai bună  mobilitate.

.

Utilizarea bicicletei, ca mijloc de transport alternativ, a fost una dintre soluţiile propuse de către Parlamentul European în raportul „Moving Cycling Forward”, din aprilie 2016, pentru reducerea poluarii cu emisii de CO2 asupra mediului înconjurător, fluidizarea traficului în mediul urban, reducerea poluării fonice şi a sedentarismului.

Despre Green Revolution 

Green Revolution, fondată în martie 2009, este prima organizaţie nonguvernamentală de ecologie urbană din România, ce pune în practică măsurile ce stau la baza construirii unui oraş verde. Green Revolution dezvoltă proiecte variate, care promovează şi sprijină: educaţia ecologică şi responsabilitatea faţă de mediul înconjurător, mijloacele şi soluţiile de transport ecologice şi economice, adoptarea unui comportament responsabil faţă de mediu în randul autorităţilor şi companiilor private şi de stat.Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg