La 8 ani, mama ei a pierdut-o timp de 6 luni! Acum are 95 de ani și nicio grijă pe lume

Lady Pamela Hicks are 95 de ani acum și a trăit o viață plină de suișuri și coborâșuri. Nici măcar copilăria n-a fost lipsită de momente dramatice!

image

Pamela a făcut parte din anturajul regal britanic de când se știe. Însă era cât pe ce să nu ajungă s-o slujească pe Regina Elisabeta a II-a pentru că mama ei a pierdut-o când era doar un copil.

Într-o vară frumoasă, când Pamela n-avea mai mult de 8 ani, Edwina Mountbatten și-a lăsat cele două fiice cu o bonă într-un hotel din Ungaria și a plecat prin Europa ca să se plimbe cu iubitul ei, Bunny. Problema a fost că Edwina și Bunny nu mai știau unde rămăseseră surorile, în ce hotel le-a lăsat mama ei și au rămas pierdute timp de jumătate de an.

Incidentul a avut un final fericit, însă a cauzat o traumă destul de mare pentru fetița care-și voia mama seară de seară, dar în zadar. Pamela și sora ei, Patricia, aveau niște părinți înstăriți, tatăl era Contele Mountbatten de Burma, iar mama lor era frumoasa și bogata Edwina, care avea o fire boemă.

Fetițele erau partenerele de joacă preferate ale verișoarelor lor, Prințesa Elisabeta și Prințesa Margaret, adică cea care a devenit Regina britanică și sora ei. Și tocmai datorită legăturii lor speciale cu conducătoarea regatului britanic timp de peste șapte decenii, Pamela a fost domnișoara de onoare la nunta fostului suveran britanic cu Prințul Philip.

Mai mult de-atât, ea se afla cu cuplul regal în Kenya în momentul în care Elisabeta a primit vestea morții tatălui ei și cea a urcării ei pe tron. Pamela a privit de la distanță cum Philip i-a spus ce se întâmplase cu tatăl ei și cât de mare a fost șocul suferit de tânăra Lilibet (cum era alintată fosta regină).

La începutul domniei Reginei Elisabeta a II-a, Pamela a fost cumva forțată să devină Doamna de Onoare a monarhului. Înainte de-a urca pe tron, prințesa era atât de fericită și de lipsită de griji, ca mamă tânără și soție iubitoare. Însă, odată întoarse amândouă în Marea Britanie, Pamela a declarat, pentru Daily Mail, că o privea pe regină și i se părea că era ca și cum „au băga o pasăre mică într-o colivie de aur”. Totul s-a schimbat de-atunci. Atât pentru Regină, cât și pentru Pamela, care a rămas în slujba ani mare partea a vieții sale.

În prezent, Pamela are 95 de ani și privește în urmă la viața ei cu melancolie, dar și cu recunoștință.

foto - India Hicks (fiica Pamelei Hicks)



Recente

shutterstock 2455767973 jpg
WhatsApp Image 2024 09 20 at 10 29 02 jpeg
NAFD 1(1) jpg
femeie în vârstă  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, infertilitatea  sursa   Shutterstock jpg
Blanket Jackson  foto   Shutterstock jpg
Joan Rivers  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (1) jpg
joan collins jpeg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 1788542351 jpg
Andreea Diaconu Alexa 1 jpg
diana carp 1 png
Jennifer Lopez, P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2477639965 jpg
2nd life jpg
Halle Berry  foto   Shutterstock jpg
Cardi B  Instagram jpg
Untitled design (9) jpg