Lil Nas X, artistul care a avut cea mai șocantă apariție la Met Gala vine la București la SAGA Festival

Lil Nas X, „un fenomen recunoscut la nivel internațional”, s-a remarcat pe scena muzicală în 2019, când a lansat „Old Town Road” și a schimbat simultan industria muzicală, a spulberat normele genurilor, a cucerit topurile și a devenit viral în întreaga lume.

lil nas x coach runway debut spring summer 23 jpg jpg webp

Remixul cântecului cu Billy Ray Cyrus este single-ul care a stat cel mai mult pe locul 1 din istoria Billboard Hot 100, timp de 19 săptămâni. Piesa a primit discul de platină de 16 ori și recunoastere internațională prin numeroase alte premii, inclusiv două Grammy.

met gala 2023 lil nas x 050123 11c5f46ee5e6494b96530cf03c0c2032 jpg

După ce a lansat EP-ul „7”, în iunie 2019, care include single-urile „Panini” și „Rodeo”, Lil Nas X a continuat cu „MONTERO”    

LilNasx1 webp

Lil Nas X, atracția serii la Met Gala

Lil Nas X nu încetează să surprindă și stârnește adesea controverse. Artistul a fost prezent la MET Gala unde a fost îmbrăcat ca o pisică, în costum cu diamante, tribut adus pisicii lui Karl Lagerfeld în onoarea căruia a fost dedicat evenimentul. Acesta a fost una dintre atracțiile serii, vedete precum Kim Kardashian, Bad Bunny, Billie Eilish, Jack Harlow, Doja Cat sau Naomi au făcut fotografii alături de el. 

lil nas x stars jpeg

Nu este prima dată când artistul a șocat audiența prin ținutele sale ieșite din comun, care sunt atipice și care de cele mai multe ori transmit un mesaj de susținere a comunității LGBTQ.

Superstarurile internaționale pentru prima dată în România, la SAGA Festival

La SAGA Festival, îi mai poți urmări și pe Wiz Khalifa, Skrillex, Melanie C, Alan Walker, Tale of Us, Fisher, Delia, Spike, Subcarpați, B.U.G. Mafia. Fanii tehno și house se pot întâlni cu artiștii lor preferați: Nina Kraviz, Richie Hawtin, Franky Wah, Adriatique, Paco Osuna, Loco Dice și mulți alții. Important: scena Switch by Hustle Festival îi așteaptă pe iubitorii urbanului și trapului cu un line-up de zile mari: IAN, Killa Fonic, Nane, Deliric, Puya sunt doar câteva dintre numele care vor aduce multă energie la Romaero.

lil nas x getty webp

Pe site-ul sagafestival.com, poți vedea programul pe zile și îți poți achiziționa abonamente de 3 zile, dar și bilete de o zi. Pentru cei care au sub 21 de ani, există o categorie cu preț special Under 21.

lil nas x mtv vma red carpet te 220828 afe421 jpg


Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg