MCulture lansează single-ul „Ochii tăi”

1 80180 original jpg jpeg

După prezentarea în avanpremieră a albumului „Naked Truth” în cadrul unui eveniment la TNB, MCulture by Damian Drăghici continuă seria de lansări şi revine cu cel de-al patrulea episod - „Ochii tăi”, interpretată de Silviu Paşca şi Cristine Popa. Piesa pop-dance este produsă de Damian Drăghici, în studioul Share The Talent Production.

„MCulture e tare, în primul rând pentru că e tare...Eu sunt Silviu, de obicei non-conformist, integrat într-un proiect de aceeaşi natură, proiect ghidat de un om care e definit de non-conformism la rândul lui şi care are o libertate de exprimare, nu doar muzicală, ci de orice natură, imensă. Piesa pe care am ales-o eu este „Ochii tăi" de la trupa L.A., piesă lansată în 2001. Din ce îmi amintesc, e una din primele piese de genul care a ajuns să aibă succesul unui hit. De acolo înainte, manelele au început să răsară şi să-şi scrie singure partea lor de istorie. Impactul avut de curentul ăsta se resimte şi în felul în care se produce muzica în vremurile noastre. S-a creat ceva ce nu poate fi negat şi ipocrit de renegat. Vocea feminină care susţine refrenul piesei este a Cristinei Popa“, declară Silviu Pască.

„«Ochii tăi» este una din acele piese pe care oriunde o auzim, o fredonăm cu toţii.  Cei de la L.A. au avut un impact semnificativ în muzica românească, iar acum, cred că cel care o poate interpreta şi transmite mesajul mai departe este Silviu Paşca! Este un artist complex şi vine cu cel mai fresh vibe, iar eu nu pot fi decât bucuroasă că am putut să contribui la existenţa acestei piese. Să fiţi cu ochii şi cu urechile pe noi“, adaugă Cristine Popa.

Silviu Paşca, cunoscut şi ca “tipul ăla cu barbă mare”, şi-a făcut debutul în primul sezon al concursului „Românii au Talent”, făcând parte dintr-un proiect acustic - “Silviu Paşca & SuperFriends“. Notorietatea şi-a câştigat-o în cel de-al doilea sezon „Vocea României”, când a cucerit publicul şi antrenorii cu prestaţiile sale. A colaborat cu mai multe nume din industria muzicală, printre care The Marker şi Feli, fosta lui colegă de la „Vocea României”. A abordat diferite genuri muzicale, precum hip-hop, R&B, pop sau pop-rock, iar în 2013, a lansat alături de Feli: „Prima piatră”. Au urmat piese precum „Vera”,„ “Galaxia”, dar şi un featuring cu Brighi, „Motivul meu”.

Cristine Popa este o artistă talentată din Chişinău, care provine dintr-o familie de muzicieni. În 2015, a participat la “Vocea României”, unde a făcut parte din echipa lui Smiley. A urmat prima piesă lansată, în colaborare cu mentorul ei, „Let your love out”, apoi o serie de concerte în Asia, şi nu numai. În 2016, artista s-a întors în ţară, iar din 2017, a început colaborarea cu Damian Drăghici, devenind membru al trupei Damian & Brothers. În urmă cu o săptămână, artista a lansat alături de MCulture şi Cat Music, single-ul şi clipul “Nu te las”.

MCulture este format din 13 artişti cool, diferiţi, cu voci excepţionale, care, de-a lungul timpului, au cucerit publicul din România şi nu numai. Printre artiştii MCulture se numără Jazzy Jo, Silviu Paşca, Cristine Popa, Cristina Stroe, Skizzo Skillz, Olga Verbitchi, Nora Deneş, dar şi Ilinca Bacilă, câştigătoarea Eurovision România din 2017.

Pe 5 februarie, a avut loc sub forma unui spectacol multimedia evenimentul de lansare al proiectului MCulture, moment în care soliştii au fost acompaniaţi de doi actori balerini şi de o animaţie special creată pentru acest proiect, toate aceste elemente ilustrând o poveste de dragoste atemporală. Albumul „Naked Truth” conţine 13 piese post-manele, reinterpretate într-o manieră deosebită, cu un sound cool ce îmbină influenţe dubstep, trap, jazz, dar şi pop, material care adună unele dintre cele mai bune voci din România, sub îndrumarea lui Damian Drăghici.



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg