Mesaje si urari de 8 Martie pentru toate femeile din viata ta. Cele mai frumoase cuvinte pe care le poti adresa

1 85291 original jpg jpeg

Ziua de 8 Martie a venit si azi sarbatorim femeile din toata tara. Fie ca sunt mame sau nu, acestea merită o atenţie din partea oricui, fie ca e vorba de partenerul de viata, de copii sau de cei dragi. Îţi prezentăm o serie de mesaje si urari de 8 Martie pentru toate femeile din viata ta. Cele mai frumoase cuvinte pe care le poti adresa unei femei.

Dacă eşti prea ocupat sau în pană de idei, am adunat pentru tine o serie de mesaje şi urări de 8 Martie. Le-am combinat pe fiecare gen de femeie care există, de la mamă, la soţie, iubită şi tot aşa. Tot ce trebuie să faci e să îi trimiţi acest mesaj la 00.00 noaptea sau dis-de-dimineaţă.

Mesaje si urari de 8 Martie

„Azi uită cine eşti şi trezeşte-te la viaţa o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii. Ziua să-ţi fie mai senină ca infinitul. La mulţi ani, floare a primăverii. Te iubesc!”

Mesaje şi urări de 8 Martie pentru mame

„La mulţi ani, mamă! Eşti minunată şi vreau să împart cu tine ce am mai de preţ. Te iubesc.”

image

„Singura persoană care va avea întotdeauna încredere mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea!”

„Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fară a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi incurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea…”

„Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. LA MULŢI ANI!Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani!Mamă, te iubesc, pentru mine eşti unică, eşti prim’vara mea însorită!”

„Îţi mulţumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La mulţi ani, mami!”

„Dacă viaţa ta ar depinde de dragostea pe care ţi-o port, ai fi nemuritoare. La mulţi ani, mamă!”

„Precum sunt florile gingaşe, soarele luminos, apele limpezi şi izvoarele cristaline, aşa să fii tu, mămică dragă, bună, înţeleaptă şi frumoasă! La Multi Ani!”

„Mama – cel dintâi cuvânt, cel mai dulce zâmbet, cel mai sincer suflet, cel din urma vis. Cea mai dulce voce, cea mai grea durere, cea mai mândră floare, cea mai scumpă carte.”

„Mama – lacrima târzie, veşnică icoana, înger de-nălţare, candelă aprinsă! Candela a vieţii, care nu se stinge, care luminează şi pe veci veghează!”

„Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi ani, mamă!”

„Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea! La mulţi ani!”

Mesaje si urari de 8 Martie pentru soţie

„Îti urez o zi a femeii în care să te bucuri de fiecare raza de soare şi de fiecare pata de verdeaţă şi… de dragostea mea necondiţionată.”

image

„Azi uita cine eşti şi trezeşte-te la viaţă o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu şi aşeaza-te pe prima floare a purităţii. Ziua să-ţi fie mai senina ca infinitul. La multi ani, floare a primăverii.”

„Astăzi îţi doresc să primeşti atâtea flori încât să-ţi faci gradină. Atâtea felicitări încât să ai vorbe bune pentru tot anul… Atâta dragoste încât chiar dacă ai da înapoi la fiecare, tot ţi-ar mai rămâne…”

„Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele.”

„Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine!”

„De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsa într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

Mesaje si urari de 8 Martie pentru soacre

„La multi ani! şi vă doresc să aveţi în suflete minunatele culori ale primăverii de care sa vă bucuraţi!”

image

„De 8 Martie, gânduri curate împletite din iubire, alături de un sincer „La multi ani”, celei mai grozave soacre!”

„Fie ca primăvara iubirii să îţi inunde sufletul cu bucuria şi parfumul tuturor florilor sale. Îţi doresc un 8 Martie cât mai frumos!”

Mesaje si urari de 8 Martie pentru sora ta

„La multi ani, draga sora, să ai parte de tot ce-ţi doreşti în lumea asta să fii sănătoasă şi fericita alături de familia ta. Ai grija de sufletul tău şi… pictează-ţi viitorul doar în culori trandafirii! Este 8 martie, este ziua ta. Azi trebuie să crezi în visele tale! LA MULTI ANI!”

image

„Sora mea, de ziua ta vroiam să-ţi dăruiesc un buchet de flori mare cât sufletul tău şi frumos ca tine, dar nu am găsit aşa că o să-ţi spun doar La multi ani!”

Mesaje si urari de 8 Martie pentru iubită  

„Îti doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

„Fluturele meu…. Frumuseţea, ca şi zborul şi iubirea, de cenuşă-şi leagă firea.”

„De-i ştergi fluturelui praful, nici o vraja, nici o boare, nu-l vor face să mai zboare.”

„Tu eşti fluturele meu şi promit că niciodată nu voi şterge praful dragostei de pe aripile tale.”

„Dacă vezi că soarele-ţi râde prin păr, dacă simţi miros de ghiocei, dacă auzi ciripit de pasarele, atunci înseamnă că trăieşti o noua primăvară…”

„Iubita mea este cea mai bună şi frumoasă din lume. Te iubesc, primăvara mea!”

Mesaje si urari de 8 Martie pentru colege

„De 8 martie îţi uram o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea noastră prinsa într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

image

„Un gând curat şi senin ca primăvara pentru veşnicia ei!”

„Primăvara… anotimpul renaşterii, al trezirii la viaţă, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plină de feminitate, zâmbete, şi căldura sufletească!”

„De 8 Martie senin,

Într-un cadru anonim

Primăvara a sosit

În al iernii asfinţit.

Primăvara-n suflet vă doreşte …”

Mesaje si urari de 8 Martie pentru profesoară

„Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere şi frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumnevoastră care sunteţi atât de drag pentru fiecare dintre noi. 8 MARTIE fericit.”

„Doamna profesoară sa aveţi parte de toată căldura omenirii, un ocean de sănătate şi toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet de 8 Martie!”

„1.000 de flori şi tot atâtea gânduri bune pentru o persoana deosebita. Vă doresc o zi speciala, la fel ca dumneavoastră.”Recente