„MILK ON FIRE” la CCUNB

1 80566 original jpg jpeg

Teatrul Arte dell’Anima vă aşteaptă în data de 14 aprilie, de la orele 19:00 la Centrul European Cultural şi de Tineret pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu” din strada 11 iunie, nr. 41 la spectacolul „Milk on fire” scris şi regizat de Radu Pocovnicu. Un spectacol cu Lorena Luchian, Crina Linţă, Mia Crişan şi Ana-Maria Irimia. 

Ieşim tot mai învinşi din conflictele de idei din Online. Învinşi pentru că, în orice dezbatere virtuală care suscită opinii contrare, fie că vorbim de Homosexualitate, Politică sau Biserică (subiecte sunt multe) – nu există câştigători. Doar ură. O ură imensă, inumană, pe care nu o experimentăm direct, pentru că nu are faţă. De aceea, orice combatant virtual face din noi un potenţial criminal. Vrei să vezi, totuşi, cum arată acesta? Gândeşte-te, poate eşti tu. Sau un prieten, o cunoştinţă, în ultimă instanţă o persoană umană în carne şi oase?...

Vino la „Milk on fire”, unde 4 femei sunt angrenate într-un conflict pe tema alăptatului în public. Ce mai poate fi salvat după ce totul e aruncat în vertijul hate-speech-ului? Concluziile le trageţi singuri. Daca există concluzii...

Distribuţie: Crina Linţă, Lorena Luchian, Mia Crişan şi Ana-Maria Irimia

Regie şi text: Radu Pocovnicu

Scenografie: Ruxandra Manolovici

Coregrafie: Alina Iacov

Durată: 1h

Producţie: Teatrul Arte dell’Anima

Adresă: Strada 11 iunie, nr. 41, sector 4, Bucureşti.

Rezervări bilete: Tel: 021.336.43.40

*Biletele sunt disponibile în reţeaua IaBilet şi Bilet.ro sau la Casa de Bilete a Centrului Cultural pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”.

„Lettice şi Leuşteanul” – la Centrul European Cultural şi de Tineret pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”

Teatrul Arte dell’Anima vă aşteaptă la spectacolul „Lettice şi Leuşteanul” de Peter Shaffer, traducere de Crina Linţă, regia Geanina Hergheligiu în data de 16 aprilie, orele 19:00 la Centrul European Cultural şi de Tineret pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu” din strada 11 iunie, nr. 41.

O comedie verbală, ierbală, dar nu şi letală cu Crina Linţă, Ioana Pavelescu şi Silviu Biriş.

„Lettice şi Leuşteanul” este o savuroasă comedie satirică care spune, într-un stil plin de umor fin şi nuanţat, British, povestea întâlnirii dintre Lettice Douffet, ghid turistic la Conacul Fustian şi Charlotte (Lotte) Schoen, aparent rigidul reprezentant al Consiliului Conservării şi Protejării Obiectivelor Istorice ale Regatului Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord. Lettice decide să urmeze „regula celor trei Δ, regulă moştenită de la mama ei, imaginând fapte grandioase petrecute pe Marea Scară a Conacului. Lotte o concediază, dar are revelaţia întâlnirii unui om „spectaculos”, pe care, săptămâni mai târziu, simte nevoia sa îl caute. Lotte îi va împărtăşi acesteia faptul că a moştenit de la tatăl ei, „ochii” pentru frumos, pentru construcţiile cu arhitectură splendidă, care dau identitate. Cele două petrec tot mai mult timp împreună, reînviind scene din istorie şi, inevitabil, se produce un accident, care conduce la un proces public. Cel mai intrigat de toate întâmplările ciudate care declanşează accidentul este avocatul Bardolph, un profesionist prins fără voia sa în mrejele imaginaţiei actriţei Lettice Douffet.

Afis jpg jpeg

Ce au în comun Lettice Douffet, Charlotte Schoen şi Maria Stuart, regina Scoţiei rămâne să descoperim împreună pe 16 aprilie, de la orele 19:00 la Centrul European Cultural şi de Tineret pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu” din strada 11 iunie, nr. 41!

Distribuţia: Lettice Douffet – Crina Linţă, Charlotte/ (Lotte) Schoen – Ioana Pavelescu, Ţâfnosul /Framer/Jim Mackintosh/ Mr. Bardolph – Silviu Biriş .

Regie: Geanina Hergheligiu

Pictură décor: Alina Mavru

Sound&light: Alex Bibere

Producţie:

Durata: 1h 45’

Adresă: Strada 11 iunie, nr. 41, sector 4, Bucureşti. Rezervări bilete: Tel: 021.336.43.40

„Frumoasa călătorie a urşilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt” de Matei Vişniec

Pe 17 aprilie, de la orele 19:00, Teatrul Arte dell’Anima vă aşteaptă la spectacolul Frumoasa călătorie a urşilor panda povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt de Matei Vişniec, în regia Dianei Tănase în strada Făinari, nr. 17D.

Un El şi o Ea. Două personaje arhetipale care trăiesc nouă nopţi de iubire. Un Adam şi o Eva? Eros şi Thanatos?

Un om şi... cine oare? Doi tineri petrec împreună nouă nopţi la limita dintre transcendenţă şi cădere şi fiecare noapte creează un univers magic, efemer şi irepetabil. Nouă nopţi sau nouă ceruri?

„Nouă nopţi sunt de ajuns pentru a cunoaşte pe cineva, pentru a te îndrăgosti şi a te topi in iubire? Nouă nopţi sunt de ajuns pentru a înţelege sensul existenţei, pentru a învăţa să te desprinzi de lucrurile mundane şi pentru a te transforma în conştiinţă pură, parte a tot ceea ce este, a fost şi va fi vreodată?”, din cronica 4arte de Cristina Mitrea.

Distribuţie: Rusalina Bona, Voicu Aaniţei

Regie şi scenografie: Diana Tănase

Muzică originală: Adrian Piciorea

Durată: 1h 10’

Producţie: Teatrul Arte dell’Anima

Preţ bilet: 30 lei

Adresă: Str. Făinari Nr. 17D, Sector 2, Bucureşti, Bucharest

Rezervările se fac pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima, la nr. de tel.: 0733060033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro.

*Biletele sunt disponibile în reţeaua MyStage aici: https://www.mystage.ro/spectacole/frumoasa-calatorie-a-ursilor-panda-povestita-de-un-saxofonist-care-avea-o-iubita-la-frankfurt-866/ şi la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

„Treapta a noua” la Teatrul Arte dell’Anima 

Teatrul Arte dell’Anima vă invită la spectacolul Treapta a noua de Tom Ziegler, regia Mihaela Beţiu, sâmbătă, 21 aprilie, de la orele 19:00 la sediul nostru din strada Făinari, nr. 17D! 

Suspans, emoţii, trăire şi curaj, toate acestea într-un spectacol plin de umor, asumare şi ironie.

„Treapta a noua“, este povestea unei femei – Joanna McNeil - care s-a tratat timp de şase ani de alcoolism şi care încearcă acum, cu ajutorul prietenei sale, Eleanor Houser, să repare răul pe care l-a făcut familiei sale din cauza dependeţei de alcool. Acţiunea se desfăşoară în ziua în care Melissa Wright, fiica sa de 16 ani, vine în vizită la mama sa, prima oară după abandon. De-a lungul celor câteva încercări de a-şi recupera simpatia fetei, Joanna mai are parte şi de câteva surprize, fie ele plăcute sau neplăcute, culminând cu apariţia lui Tracy – o toxicomană adolescentă, ce vede în Joanna mama pe care ea nu a avut-o niciodată.

DISTRIBUŢIE: Melissa: Roxana Văduva , Joanna: Carla Mihai, Tracy: Andreea Mera, Eleanor: Ioana Nicolae

Clasă coordonată de prof. univ. dr.: Adrian Titieni

Proiect coordonat de lect. univ. dr.: Mihaela Beţiu

Scenografie si costume: drd. Mihaela Popescu

Coord. prof. univ. dr. Ştefania Cenean

O producţie UNATC „I. L. Caragiale”.

Durată: 1h 30’

Preţ bilet: 30 lei / 25 lei redus

Rezervările se fac pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima, la nr. de tel.: 0733060033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro.

*Biletele sunt disponibile în reţeaua MyStage aici: https://www.mystage.ro/spectacole/treapta-a-noua-869?af=41 şi la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

„Nenumitul Edi Cârlan” la Teatrul Arte dell’Anima 

prezintă în data de

„Nenumitul Edi Cârlan” este produsul realităţii noastre. O realitate robotizată care pare smulsă din cele mai ciudate coşmaruri. Protagonistul parcurge călătoria sa fiind însoţit episodic de oameni ce îşi sunt suficienţi. Însă toţi simt nevoia să îi mărturisească cu obstinaţie că lumea în care trăieşte îi rămâne un mister pe care ei l-au elucidat de mult. Fiecare dintre ei este Zeul propriei lumi.

Îl privim pe Edi în 12 ipostaze din care nu se poate sustrage. Inevitabilul se produce. Doar de aia e inevitabil. Toţi încearcă să îl dezlege de sinele său. Toţi îi oferă o poartă spre Rai. O comedie mai mult dulce decât amară după care fiecare spectator va descoperii cel puţin o rază de speranţă.

Edi e un cârlan. Un miel, poate al Domnului, sau poate nu, dar cu siguranţă un miel care a fost înţărcat. S-a rupt de prima familie şi s-a aruncat în marea familie a lumii. Iar lumea cea măsurată de Marele Arhitect pare a nu fi creată pe măsura lui. Haideţi să măsurăm împreună cu Edi drumul până la Dumnezeu şi vedem dacă la capăt mai e cineva sau vom găsi un bileţel cu: „mă întorc în 5 minute”.

Un spectacol cu Eduard Cîrlan.

Vocile: Alexandra Laura Badea, Ana Donosă, Ştefan Huluba, Iulian Sfircea, Ionuţ Oprea, Sever Bârsan, Eugen Bănică, Ionuţ Niculae, Bogdan Marhodin, Sergiu Fleşner, Herovanu Miruna, Costin Dogioiu, Monica Ciută, Bogdan Costea, Steliana Bălăcianu.

Intro: Alex Popa

Regia & text: Alexandru Unguru

Sound design: Sever Bârzan

Scenografie şi Afiş: Cristian Stănoiu

Preţ bilet: 25 lei / 20 lei redus

Adresă: Str. Făinari Nr. 17D, Sector 2, Bucureşti, Bucharest

*Biletele sunt disponibile în reţeaua MyStage aici: https://www.mystage.ro/spectacole/nenumitul-edi-carlan-960 şi la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

Teatrul Arte dell’Anima vă aşteaptă în data de 26 aprilie, de la orele 19:00 la sediul său din strada Făinari, nr. 17D la spectacolul „Milk on fire” scris şi regizat de Radu Pocovnicu. Un spectacol cu Lorena Luchian, Crina Linţă, Mia Crişan şi Ana-Maria Irimia.

Ieşim tot mai învinşi din conflictele de idei din Online. Învinşi pentru că, în orice dezbatere virtuală care suscită opinii contrare, fie că vorbim de Homosexualitate, Politică sau Biserică (subiecte sunt multe) – nu există câştigători. Doar ură. O ură imensă, inumană, pe care nu o experimentăm direct, pentru că nu are faţă. De aceea, orice combatant virtual face din noi un potenţial criminal. Vrei să vezi, totuşi, cum arată acesta?

Gândeşte-te, poate eşti tu. Sau un prieten, o cunoştinţă, în ultimă instanţă o persoană umană în carne şi oase?...

Vino la „Milk on fire”, unde 4 femei sunt angrenate într-un conflict pe tema alăptatului în public. Ce mai poate fi salvat după ce totul e aruncat în vertijul hate-speech-ului? Concluziile le trageţi singuri. Daca există concluzii...

Distribuţie:

Regie şi text:

Scenografie:

Coregrafie:

Durată:

Producţie: Teatrul Arte dell’Anima

Preţ bilet: 25 lei / 20 lei redus

Adresă: Str. Făinari Nr. 17D, Sector 2, Bucureşti

Rezervările se fac pe pagina de Facebook: Teatrul Arte dell’Anima, la nr. de tel.: 0733060033 sau prin e-mail: teatru@artedellanima.ro.

*Biletele sunt disponibile în reţeaua MyStage aici: https://www.mystage.ro/spectacole/milk-on-fire-910?af=41 şi la Casa de Bilete a Teatrului Arte dell’Anima.

afis 4 jpg jpeg


Recente

Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg