Neversea anunță programul „UNDER 25“ pentru studenți și elevi

Festivalul Neversea revine cu o super veste pentru tinerii festivalieri. După succesul de anul trecut al programului UNDER 21, pentru a susține mai mulți tineri din sistemul de învățământ superior, anul acesta, programul se extinde și devine UNDER 25.

UNDER 25 jpeg

Orice participant cu vârsta sub 25 de ani în prima zi a festivalului, înrolat într-o formă de învățământ, poate achiziționa un abonament de tip „General Access” la un preț special, în limita stocului disponibil.

La momentul desfășurării festivalului, participanții se vor prezenta la punctul marcat „Acreditări”, situat în cadrul festivalului, de unde își vor ridica direct brățara de festival prin prezentarea unui act de identitate și a carnetului sau adeverinței care atestă statutul de elev sau student.

Abonamentele de tip „General Access” vor fi puse în vânzare cu prețul special de 89 euro + TVA, în limita stocului disponibil, și se pot achiziționa accesând: https://neversea.com/tickets.

Porțile festivalului Neversea se redeschid pentru cea de-a șasea ediție, în perioada 4-7 iulie 2024, pe plaja Neversea, din Constanța.

Cel mai mare festival organizat pe o plajă din Europa își propune să aducă împreună cea mai tare gașcă de prieteni, care va cânta și va dansa alături de artiștii lor preferați, pentru o vară plină de răsărituri de neuitat.Recente

Jennier Fessler jpg
shutterstock 1005644302 jpg
ciocolata calda jpg
Jim Carrey foto  Shutterstock, Imdb jpg
Nicolas Cage jpg
Pamela Anderson foto  Shutterstock jpg
emoticoane jpg
Oprah jpg
Kate Beckinsale sursa  Instagram jpg
Britney Spears sursa  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
Noor Alfallah si Al Pacino jpeg
Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg