Cele mai enervante piese muzicale din toate timpurile

Oricât de reuşită ar fi o piesă muzicală, dacă este repetată de nenumărate ori la radio, va deveni obsedantă. Se întâmplă adesea cu piesele verii care plac multora şi sunt luate la nesfârşit.

image

Uneori, melodiile devin atât de populare, încât ne săturam să le ascultăm. Una este să asculţi o melodie de multe ori pentru că aşa îţi doreşti şi te opreşti atunci când nu-ţi mai este pe plac şi alta să o auzi peste tot unde mergi. Printre aceste piese muzicale populare sunt cele mai mari hituri ale lumii, dar care au, din nefericire, şi elemente foarte enervante care nu le-au oprit să devină atât de difuzate, încât să te convingă să nu mai vrei să le mai asculţi niciodată!

„Despacito”

„Despacito” al lui Luis Fonsi şi Daddy Yankee a avut un succes uriaș. Piesa a doborât numeroase recorduri, dar a alungat şi dorinţa multora de a o mai asculta cu plăcere.

„Baby Shark”

Cei care au copii se numără printre cei care au început să facă alergie la cântecelul „Baby Shark” de la Pinkfong, Acest cântec pentru copii a devenit viral și a fost folosit în milioane de videoclipuri de pe rețelele de socializare.

„Gangnam Style”

PSY a cucerit lumea cu piesa „Gangnam Style”, inclusiv cu coregrafia ieşită din comun. N-a durat mult şi s-a putut auzi peste tot, fapt care a dus, inevitabil, la enervarea multora.

„Dragostea din Tei”

După vara anului 2003, când trupa O-Zone a lansat piesa „Dragostea din Tei”, a devenit cu adevărat obsesivă.

Vezi şi: Top cinci piese muzicale care au schimbat destine

Chiar şi în străinătate s-a ascultat până la refuz şi a ajuns în topurile din Austria, Belgia, Danemarca, Germania, Franţa, Irlanda, Norvegia. Au fost realizate numeroase cover-uri care la rândul lor au ajuns pe primele locuri în topurile din Italia, Suedia, SUA.

„Vara nu dorm”

O altă piesă de vară, „Vara nu dorm”, a devenit atât de populară în anul 2012, încât a fost difuzată în mod repetitiv la toate posturile de radio, la terase, pe plaje. A devenit piesa anului şi a fost hitul care l-a făcut cunoscut pe interpret, Connect-R, Ştefan Mihalache pe numele real.

„Barbie Girl”

Piesa „Barbie Girl” este dovada vie că prind la public melodiile cu versuri simple şi uşor de reţinut.

„Sunt o fată Barbie, în lumea Barbie / Viața în plastic, e fantastică. Cine știa că formaţia Aqua va avea aşa un succes cu aşa versuri?

Vezi şi: Piesa lui Elvis Presley care l-a făcut pe Paul McCartney să izbucnească în lacrimi

„Macarena”

Los Del Río au crezut probabil că au prins pe Dumnezeu de un picior când au văzut ce bine a prins piesa lor, „Macarena”, lansată în anul 1993.

Practic, în fiecare bar și club în care se intra în anii `90 se auzea sau erau oameni care ştiau coregrafia. Nu era eveniment, petrecere, nuntă, botez, aniversare, la care să nu se danseze „Macarena”.

FOTO: ShutterstockRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg