Nou-născut, „hrănit” doar cu… lumina soarelui! Părinții l-au lăsat să moară de foame!

Un blogger de lifestyle a recunoscut că și-a înfometat copilul nou-născut, în încercarea de-a dovedi că se poate trăi doar cu… lumina soarelui!

image

Băiețelul Kosmos, de nici o lună, a murit de pneumonie și depreciere a întregului organism, după ce tatăl lui, Maxim Lyutyi, de 44 de ani, și mama sa, Oxana Mironova, de 34 de ani, nu l-au hrănit pe copil cum trebuia. Tatăl rus riscă o pedeapsă de opt ani în închisoare și o amendă usturătoare pentru „vătămare corporală gravă și intenționată”. Acesta și-a recunoscut vina la tribunalul din Sochi.   

Însă unde era mama copilului în tot acest timp?

Maxim a încercat, în primă instanță, să dea vina pe mama băiețelului pentru moartea lui Kosmos, care mai avea de ispășit o pedeapsă de muncă în folosul comunității, de doi ani. În sala de judecată, s-a dovedit că micuțul era hrănit cu „prana”, adică o dietă extrem de controversată, conform căreia oamenii țin post negru, adică nu mănâncă nimic și nu beau apă pentru o perioadă îndelungată de timp, pentru simplul motiv că sunt adepții „hrănirii” cu… lumina soarelui.

Maxim a fost acuzat că a împiedicat-o pe Mironova să-și alăpteze copilul, acesta fiind considerat un „fanatic radical al mâncării crude”. „A vrut să experimenteze pe copil și să-l «hrănească» doar cu lumina soarelui, după care să promoveze și altora acest stil de viață”, a dezvăluit o sursă pentru Daily Mail.

Mama Oxanei, Galina, l-a acuzat pe Lyutyi că are o sectă: „M-am opus ca fiica mea să intre într-o astfel de sectă. I-am spus că Maxim e nebun, dar ea nu m-a ascultat. Oxana trăia acolo ca un porcușor de Guineea. Devenea tot mai distantă față de mine, era sclava lui”, a conchis aceasta.

„El i-a interzis ei să hrănească bebelușul. Maxim voia să-și crească băiețelul doar cu… soare”, a completat și verișoara Oxanei, Olesya Nikolayeva. „Oxana încerca pe furiș să hrănească copilul, dar se temea foarte mult de Maxim. Cum e posibil să hrănești un bebeluș cu lumina soarelui?!”, a adăugat sursa.

Lyutyi născut acasă deoarece Maxim n-a lăsat-o pe femeie să meargă la maternitate. Într-un final, părinții au dus copilul la doctor, când starea lui devenise critică, însă, din păcate, nimic nu s-a mai putut face pentru micuț.

O poveste extrem de tristă, de pe urma căreia un copil nevinovat a plătit cu viața pentru simplul motiv că tatăl lui a vrut să demonstreze o idee radicală, o aberație, de fapt.

foto - Shutterstock



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg