Nou-născut, „hrănit” doar cu… lumina soarelui! Părinții l-au lăsat să moară de foame!

Un blogger de lifestyle a recunoscut că și-a înfometat copilul nou-născut, în încercarea de-a dovedi că se poate trăi doar cu… lumina soarelui!

image

Băiețelul Kosmos, de nici o lună, a murit de pneumonie și depreciere a întregului organism, după ce tatăl lui, Maxim Lyutyi, de 44 de ani, și mama sa, Oxana Mironova, de 34 de ani, nu l-au hrănit pe copil cum trebuia. Tatăl rus riscă o pedeapsă de opt ani în închisoare și o amendă usturătoare pentru „vătămare corporală gravă și intenționată”. Acesta și-a recunoscut vina la tribunalul din Sochi.   

Însă unde era mama copilului în tot acest timp?

Maxim a încercat, în primă instanță, să dea vina pe mama băiețelului pentru moartea lui Kosmos, care mai avea de ispășit o pedeapsă de muncă în folosul comunității, de doi ani. În sala de judecată, s-a dovedit că micuțul era hrănit cu „prana”, adică o dietă extrem de controversată, conform căreia oamenii țin post negru, adică nu mănâncă nimic și nu beau apă pentru o perioadă îndelungată de timp, pentru simplul motiv că sunt adepții „hrănirii” cu… lumina soarelui.

Maxim a fost acuzat că a împiedicat-o pe Mironova să-și alăpteze copilul, acesta fiind considerat un „fanatic radical al mâncării crude”. „A vrut să experimenteze pe copil și să-l «hrănească» doar cu lumina soarelui, după care să promoveze și altora acest stil de viață”, a dezvăluit o sursă pentru Daily Mail.

Mama Oxanei, Galina, l-a acuzat pe Lyutyi că are o sectă: „M-am opus ca fiica mea să intre într-o astfel de sectă. I-am spus că Maxim e nebun, dar ea nu m-a ascultat. Oxana trăia acolo ca un porcușor de Guineea. Devenea tot mai distantă față de mine, era sclava lui”, a conchis aceasta.

„El i-a interzis ei să hrănească bebelușul. Maxim voia să-și crească băiețelul doar cu… soare”, a completat și verișoara Oxanei, Olesya Nikolayeva. „Oxana încerca pe furiș să hrănească copilul, dar se temea foarte mult de Maxim. Cum e posibil să hrănești un bebeluș cu lumina soarelui?!”, a adăugat sursa.

Lyutyi născut acasă deoarece Maxim n-a lăsat-o pe femeie să meargă la maternitate. Într-un final, părinții au dus copilul la doctor, când starea lui devenise critică, însă, din păcate, nimic nu s-a mai putut face pentru micuț.

O poveste extrem de tristă, de pe urma căreia un copil nevinovat a plătit cu viața pentru simplul motiv că tatăl lui a vrut să demonstreze o idee radicală, o aberație, de fapt.

foto - ShutterstockRecente

Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk foto  Shutterstock jpg