Christina Ricci: „Lucram în România și n-aveam nicio legătură cu fiica mea”

N-a pus familia pe primul loc și, din cauza carierei, actrița a ajuns să se îndepărteze de propriul copil.  

image

Actrița de 44 de ani a vorbit cu sinceritate despre fiica sa, Cleopatra, atunci când a participat la podcastul lui Shannen Doherty, „Let’s Be Clear”. Christina Ricci a recunoscut că serviciul i-a afectat relația cu fetița ei. 

„Anul trecut, lucram de zor, făceam naveta de pe platoul de filmare acasă. Și fiica mea nu mă cunoștea atunci. Pur și simplu, nu aveam nicio legătură cu fiica mea. Așa că asta m-a întristat extrem de mult”, a declarat vedeta de la Hollywood. Starul din „Casper” o are pe micuța Cleopatra cu soțul Mark Hampton și este, în același timp, mama lui Freddie, de 9 ani, pe care l-a conceput cu fostul ei soț, James Heerdegen.  

„Copiilor mei nu le place când călătoresc. Când sunt plecată, încerc să-l iau pe fiul meu cu mine cât pot de mult”, a început să povestească Christina. „Însă este exrtem de costisitor să călătoresc cu toată lumea tot timpul. Nu pot să plătesc pentru patru oameni, câte patru zboruri de avion și camerele de hotel de care toată lumea are nevoie”, a continuat vedeta încercând să explice realitatea din viața ei.

„Așa că încerc să revin eu acasă cât pot de des. Am învățat să amestec responsabilitățile tot timpul, adică să-l implic și pe fiul meu în munca mea. De ce să nu vină și el peste weekend, la conferința de presă la care parcticip eu, ca să vadă și el cum e?!”, a adăugat Ricci.

Însă situația a fost mai complicată când fiul ei era mai mic. „El nu a învățat niciodată cum să doarmă singur, din simplul motiv că eu m-am întors la serviciu când avea doar două luni și n-am apucat să-l învăț acest lucru”, a completat actrița.

image

În timp ce fostul ei soț n-o ajuta cu nimic atunci când venea vorba despre creșterea și îngrijirea copilului lor, partenerul ei de viață actual se implică în creșterea fiicei lor. „Am fost în România ca să filmez pentru «Wednesday», când cel de-al doilea copil al meu avea doar două luni, și Mark a stat cu ea în fiecare noapte, toată noaptea. Eu dormeam noaptea, ca să pot lucra apoi toată ziua. Și asta a făcut mare diferență! Mi-a fost mult mai ușor a două oară! Contează enorm să ai un partener care te sprijină în carieră!”, a conchis Christina Ricci. Însă cu ce preț? A dat maternitatea pe carieră și a ajuns să regrete distanțarea de propriul copil!

foto - ShutterstockRecente

4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay jpeg
Tori Spelling foto  Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ  UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa foto  Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley foto  Instagram jpg
moarte jpg
Ben Affleck, JLo jpg
Jessica Simpson foto  Shutterstock jpg
Printesa Diana jpeg
Luna foto  Shutterstock jpg
Noul Nostradamus Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Tori Spelling, Dean McDermott jpg