Noul număr ClickPentruFemei! îţi aduce cartea "Dulciuri de casă de ieri şi de azi"

1 75954 original jpg jpeg

Numărul 30 al revistei ClickPentruFemei!, care apare vineri, 28 iulie, la toate punctele de difuzare a presei, îţi aduce în ediţie limitată cartea "Dulciuri de casă de ieri şi de azi", a celebrei scriitoare de cărţi de bucate, Maria Cristea Şoimu.

Revista ClickPentruFemei! vine cu o ofertă de nerefuzat pentru tine. La preţul de doar 9.99 de lei ai noul număr al revistei, plus cartea "Dulciuri de ieri şi de azi", în ediţie limitată.

Reţetele de dulciuri din carte te vor face să redescoperi gusturile dulci ale copilăriei.

Maria Cristea Şoimu este una dintre cele mai prolifice autoare de cărţi de bucate de la noi. Scriitoarea a reuşit să aştearnă pe hârtie reţete tradiţionale de dulciuri, pregătite cu dragoste de ani de zile în bucătăriile tradiţionale ale bunicilor noastre.

dulciuri de casa insert ClickTV 175X125 page 001 jpg jpeg

Despre reţetele pe care ni le împărtăşeşte în carte, autoarea vorbeşte cu aceeaşi pasiune cu care spune că intră de fiecare dată în bucătărie pentru a pregăti ceva bun:

"Prin cartea noastră am adus în faţa cititorilor prăjiturile copilăriei, sărace, prăjiturile serioase, învăţate după reţete bătute în cuie de la şcolile de menaj, acele şcoli minunate de meserii pentru femei; torturile rapid pregătite şi frumos împodobite, îngheţatele care sunt gata de consumat după doar 2 ore de congelator, băuturile dulci din fructe. Dar, mai ales, am adus în casele dumneavoastră Prăjituri la minut, care să vă mai uşureze munca şi să vă facă viaţa dulce şi uşoară!"

De la reţete de dulceaţă, până la reţete de îngheţată, de sosuri dulci sau de plăcinte ţărăneşti, în carte vei găsi reţete care îţi aduc gusturile de altădată, dar şi unele noi, gata în doar câteva minute.