Nu, nu trebuie să-ţi asortezi manichiura cu pedichiura!

1 64891 original jpg jpeg

Culoarea unghiilor de la mâini nu trebuie să fie exact aceeaşi cu cea de la picioare! Nu spun că este ceva în neregulă cu asta, ci doar că ai multe opţiuni la dispoziţie şi că vara aceasta ar trebui să încerci ceva nou. Rozul pal, roşul nobil, tind să-ţi dea un aer de „cucoană”; vrei asta?

Acum că ştii că nu totul ţine de asortarea culorii,este bine să ştii şi ce merge totuşi.

Poţi opta mereu pentru ceva monocromatic,însemnând că alegi aceeaşi culoare,dar schimbi nuanţele. De exemplu,la picioare,poţi alege ceva mai închis,iar la mâini ceva mai deschis.

Mai poţi încerca varianta mat/strălucitor. Poţi merge pe un mov închis,mat,pentru pedichiură şi de un mov cu particule strălucitoare,pentru manichiură.

Ca alternativă,te mai poţi juca şi cu două oje complet diferite şi complementare. Alege o ojă fucsia pentru mâini şi una turcois pentru picioare.

Sfat!

Dacă nu ştii ce este potrivit atunci când mergi la birou,te lămuresc acum. Păstrează mâinile aranjate mereu,cu o manichiură clasică sau cât mai simplă,şi dă frâu liber imaginaţiei,în partea de jos,adică cu o pedichiură mai altfel. Astfel,colegii sau şeful tău nu vor avea ce să-ţi reproşeze!