Nunta ei, o catastrofă! Ce rol au jucat un hoț și doi eroi

Odată ca niciodată au fost doi actori la Hollywood, care s-au întâlnit și s-au îndrăgit pe loc. Însă, în loc să trăiască fericiți până la adânci bătrâneți, au întâmpinat niște dificultăți pe drum.

image

Ginnifer Goodwin și Josh Dallas s-au întâlnit pe platoul de filmare al serialului „Once Upon a Time” (n.r. în traducere liberă „A fost odată ca niciodată”), în care ea era Albă ca Zăpada și el era Făt Frumos. Și, în timp ce personajele lor s-au îndrăgostit unul de altul, același lucru s-a întâmplat și cu actorii, în viața reală. La un an după prima lor întâlnire, și-au făcut debutul public împreună, în 2012.

Nunta era următorul pas logic pe care cei doi amorezi și l-au propus să-l bifeze. Cei doi actori și-au unit destinele în aprilie 2014, în California, în fața a 30 de oameni apropiați. Însă întregul eveniment era să fie compromis când niște hoți au spart mașina miresei chiar înainte de nuntă și au furat mai multe lucruri de valoare.

În ziua cea mare, mireasa a primit un telefon de la organizatoarea nunții care plângea cu sughițuri. Ea i-a explicat actriței că mașina ei a fost spartă și că tot ce era în ea a fost furat, inclusiv ketubah.

„Ketubah este contractul de nuntă la evrei și este făcut de niște artiști, are valoare religioasă și este extrem de important”, a explicat Goodwin în emisiunea Jimmy Kimmel Live!. Din fericire, doi eroi au salvat situația. „Doi evrei mergeau pe stradă în Hollywood, au găsit o foaie în mijlocul străzii, au putut citi ce scria pe ea și și-au dat seama că ne-ar trebui înapoi”, a explicat mireasa VIP.

image

După ce au căutat pe Google numele actriței Goodwin și și-au dat seama cine era, cei doi eroi au dus ketubah înapoi în locația de nuntă. Într-un final, totul s-a încheiat cu bine și cei doi miri au petrecut o zi de vis, de care își amintesc și-n ziua de azi cu un amestec de amuzament și amărăciune.

„A fost cea mai relaxantă și mai frumoasă zi posibilă!”, a conchis vedeta de la Hollywood.

foto - Shutterstock



Recente

Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Pierce Brosnan  foto   Shutterstock jpg
moarte jpg
Shania Twain jpg
Nicola Peltz, Victoria Beckham  jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shutterstock jpg
nunta jpg
UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 jpg
kourtney kardashian travis barker (3) jpg
launch app jpeg
neversea png
pietre la rinichi  jpg
Jennifer Lopez  sursa foto   Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p  7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana  jpg