Nuntă în familia lui Gigi Becali. Fiica lui cea mare se căsătoreşte. Primele declaraţii despre viitorul său ginere

5 85330 original jpg jpeg

Nuntă mare în familia lui Gigi Becali. Fiica cea mare a latifundiarului, Teodora, a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Mihai Theodor Mincu, cunoscut şi sub numele de ”Prinţişorul din Dobroeşti”.

Gigi Becali a confirmat faptul că fiica lui a fost cerută în căsătorie, precizând că nunta va avea loc în luna octombrie, în Bucureşti.

Totodată, latifundiarul din Pipera are numai cuvinte de laudă la adresa viitorului său ginere. 

„Are peste 1,85m, aşa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În Bucureşti o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei şi vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: „tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut”. Dar am încredere că va face numai bine”, a declarat Gigi Becali. 

image

Acesta a declarat că este foarte fericit pentru fiica sa şi că i-a cunoscut şi pe viitorii lui socri. 

„Sunt şi ei oameni avuţi. E o familie curată, frumoasă şi asta mă bucură şi mai mult”. Sunt în bucurie de o săptămână. Trăiesc bucuria asta de când i-am cunoscut familia. Bine, ei i-a dat inelul mai de mult. Ei au primit binecuvântarea şi de la un episcop”, a mai declarat Gigi Becali.

Logodnicul Teodorei se numeşte Mihai Theodor Mincu şi are 28 de ani. Cei doi sunt împreună de ceva timp şi au fost surprinşi deseori, împreună.

Se pare că organizarea a început deja, iar lista de invitaţi este foarte mare. Este vorba despre vreo 700 de persoane care vor fi alături de fiica lui Becali şi de viitorul ei soţ la petrecerea fastuoasă care va succeda ceremonia religioasă.

Sursă: evz.ro