Parada baloanelor de săpun și alte surprize pentru cei mici, de 1 iunie

Mai este foarte puțin timp până când cei mici vor sărbători pe 1 iunie, Ziua Copilului. Pentru că este o dată specială, micii sărbătoriți sunt așteptați la Parada baloanelor de săpun, unde vor avea parte și de muzică, dans, magie, veselie și multe alte surprize. 

image

Chiar pe 1 iunie, de la ora 16 până la ora 18, esplanada Sud din Sun Plaza se transformă într-o feerie de sunet, culoare, mișcare și veselie, pentru a găzdui Parada Baloanelor de Săpun. Simpaticul Sunny, bunul prieten al celor mici, va fi prezent printre invitații lui și împreună se vor distra pe cinste.

Programul evenimentului

Pentru „încălzire‟, în așteptarea paradei de baloane, copiii (și adulții cu suflet de copil) vor lua parte la momente de muzică și dans susținute de micii artiști de la „Fantezia‟ și „Five GYM‟, care sugestiv și foarte realist și-au intitulat show-ul „Chef de joacă‟.

Și cum cheful de joacă nu se termină niciodată, este pregătit încă un moment, și mai antrenant, și mai colorat, un spectacol pentru întreaga familie adus de „Minunații lui Verdini‟: „Baloane de Săpun‟. Totul completat de un spectacol al baloanelor de săpun, pentru că nu au cum să lipsească! 

Împreună cu Minunații, sărbătoriții zilei vor învăța imnul Baloanelor de Săpun și îl vor cânta în cel mai așteptat moment al evenimentului, cel de final, când va avea loc Parada Baloanelor de Săpun.

Organizatorii vor oferi tuturor copiilor prezenți baghete și tuburi pentru baloane de săpun, așa încât esplanada să poată fi inundată de ele, dar și de râsul și bucuria celor cărora le este dedicată ziua de 1 iunie și acest eveniment.     Recente

Horoscop bilunar Shutterstock 176811710 jpg
prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg