Vești bune pentru cei mici! Începe Festivalul Opera Copiilor

După o perioadă de absență de doi ani, Festivalul Opera Copiilor revine acasă, la Opera Comică pentru Copii. Cea de-a șasea ediție a acestui eveniment dedicat Zilei Mondiale a Copiilor se desfășoară în perioada 1 - 26 iunie 2022, în fiecare weekend, între orele 10-22. Iată ce surprize aduce! 

image

Programul cuprinde numeroase activități pentru întreaga familie, organizate la sediul instituției din Calea Giulești nr. 16, printre care se numără: 40 de reprezentații în cele trei săli de spectacole, târg și zone de relaxare, pașaport de vacanță, jocuri și concursuri, dar și ateliere creative. Nelipsite sunt și atracțiile îndrăgite de toți copiii, precum: Piscina cu bile, Trambulina OCC, Micul Arcaș, Circuitul OCC, Expressul OCC, Aventura Parc, Escape Room și VR Zone. În plus, pentru a preîntâmpina canicula, începând din această ediție, există două atracții noi și răcoroase: Water Target și Water Zone. Vizitatorii cu vârste de minim doi ani au propriile obiective de care se pot bucura în voie, în Grădina OCC: Excavatorul, Motocicleta și Caruselul.

Accesul în festival este gratuit 

Anul acesta, în mod excepțional, din echipa festivalului face parte și un grup de refugiați din Ucraina, care va interacționa cu vizitatorii în fiecare weekend, la obiectivele din Grădina OCC. Accesul în festival este gratuit, participarea la activități se face pe baza tichetelor cu valoare de 3 RON/bucata, disponibile la Magazinul OCC. 

Biletele pentru spectacolele incluse în festival se pot achiziționa în rețeaua bilete.ro.

Deschiderea oficială a Festivalului are loc marți, 1 iunie, la ora 10, urmată de o conferință de presă programată începând cu ora 15:30, în Foaierul Operei Comice pentru Copii, și adresată inclusiv Micilor Jurnaliști, care beneficiază de gratuitate la anumite obiective din festival, cu această ocazie. Festivalul Opera Copiilor este deschis publicului  în intervalul orar 10-22, în fiecare sâmbătă și duminică, până pe 26 iunie inclusiv.

,,Sunetul Muzicii‟, din nou la Opera Comică pentru Copii

image

Primul spectacol care se joacă în Festivalul Opera Copiilor este celebrul musical „Sunetul muzicii‟, de Richard Rodgers și Oscar Hammerstein, în Sala Mare a Operei Comice pentru Copii. Spectacolul, realizat de cunoscutul artist coregraf și regizor Răzvan Mazilu, implică o distribuție de zeci de artiști, cântăreți, actori și dansatori, decoruri impresionante și efecte de lumini pe măsură. Musicalul celor doi apreciați creatori de pe Broadway a avut premiera absolută în anul 1959 și este inspirat de memoriile Mariei von Trapp, conducătoarea grupului Cântăreții Familiei Trapp. „Sunetul muzicii‟ este una dintre cele mai frumoase povești de dragoste din toate timpurile, iar montarea de la Opera Comică pentru Copii face ca acest titlu să fie pe placul întregii familii. 

Taberele Urbane revin în curtea Operei Comice pentru Copii

image

Un alt proiect foarte apreciat de publicul OCC își reia parcursul în această vară. Aflat la a patra ediție, programul „Tabere Urbane de Vară la OCC‟ se desfășoară începând cu 7 iulie în curtea Operei Comice pentru Copii. Proiectul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 7-12 ani, care vor să-și petreacă cel puțin câteva zile din vacanță departe de ecrane și în compania unor prieteni noi, în timp ce pregătesc un spectacol în timp record. Fiecare serie de tabără durează 4 zile, cu toate mesele incluse și 3 nopți de cazare la cort. Activitățile puse la dispoziția participanților sunt incluse în preț și cuprind toate atracțiile din Grădina OCC, rezervate în luna iulie exclusiv pentru copiii din tabără. Cele 4 serii disponibile sunt programate astfel: seria I: 7-10 iulie, seria a II-a: 10-13 iulie, seria a III-a: 19-22 iulie, seria a IV-a: 22-25 iulie. Numărul maxim de participanți/serie este 40, fiecare grup beneficiind de supravegherea non-stop a personalului specializat din echipa Operei Comice pentru Copii.

Biletele pentru acest program sunt deja disponibile în rețeaua bilete.ro.Recente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg