Scurtmetrajele de Oscar vin la Festivalul NexT 2012

1 51129 original jpg jpeg

Proiecţia-eveniment "Oscars Night" face parte şi anul acesta din programul Festivalului Internaţional de Film NexT (28 martie -1 aprlie) şi va prezenta scurtmetrajele nominalizate la premiile Academiei americane de film în 2012 şi câştigătorul din 2011, informează organizatorii.

Programul "Oscars Night" va avea loc pe 30 martie,de la ora 20.30,la Cinema Scala.

Biletul Oscars Night costă 15 lei în avans sau 20 lei în ziua proiecţiei şi include şi accesul la petrecerea din aceeaşi seară.

Proiecţia va fi deschisă de "Zeul Iubirii/ God of Love" în regia lui Luke Matheny,câştigătorul de anul trecut al celei mai râvnite statuete,la categoria scurtmetraj de ficţiune. Câştigătorul de anul acesta al premiului Oscar pentru cel mai bun scurtmetraj de ficţiune este "Malul/ The Shore" în regia lui Terry George. Filmul spune povestea a doi prieteni din copilărie,Joe şi Paddy,despărţiţi timp de 25 de ani de conflictul nord-irlandez.

Festivalul Internaţional de Film NexT va avea loc între 28 martie şi 1 aprilie la Cinema Scala şi Cinema Studio,iar seminariile se vor desfăşura la Café Verona Cărtureşti.

Abonamentele sunt disponibile pe site-ul ticketfan.roşi în reţeaua Ticket Fan (în magazinele Flanco şi la Librăria Engleză Anthony Frost).

Spectatorii pot opta între diferite tipuri de abonamente şi bilete iar studenţii beneficiază de preţ redus:Festival Pass (100 de lei)/Festival Pass pentru studenţi (90 de lei),abonament 10 proiecţii (80 de lei)/ abonament 10 proiecţii student (60 de lei),abonament 5 proiecţii (40 de lei)/abonament 5 proiecţii studenţi (30 de lei).

O proiecţie cuprinde un calup de scurtmetraje,cu o durată totală de aproximativ 120 de minute. Singura excepţie este programul NexT Generation,care prezintă filme de lungmetraj.

Festivalul Internaţional de Film NexT se desfăşoară şi în 2012 sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principesa Margareta a României. Activităţile Societăţii Culturale NexT se încadrează în "Viziunea pe 30 de ani pentru România" a Casei Regale.

Festivalul Internaţional de Film NexT beneficiază de sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei şi al Ministerului Culturii şi Patrimoniului Naţional.



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg