Simte ritmul distracţiei la Music Fest

1 75802 original jpg jpeg

Bucură-te de atmosfera de vacanţă fără să părăseşti oraşul, chiar la Music Fest din Băneasa Shopping City! Pentru weekendurile 21-23 iulie şi 28-30 iulie ţi-am pregătit în piaţeta centrului comercial o mulţime de surprize şi atmosfera de party specifică acestei veri, asigurată de cei mai cool DJ ai momentului: DJ Lauvon, DJ Cristu şi DJ Tzuc.

Pentru toţi cei care cred ca party-urile pot fi fun şi fără a pleca din oraş, intrarea este liberă iar dress code-ul constă doar în energie şi voie bună.  

Atmosfera electrizantă de party va fi asigurată între orele 18:30 şi 23:30 de DJ renumiţi, conform line-up-ului anunţat:

•Vineri şi sâmbătă, 21 şi 22 iulie – DJ Lauvon 

•Duminică, 23 iulie – DJ Cristu

•Vineri, 28 iulie – DJ Tzuc

•Sâmbătă, 29 iulie – DJ Cristu

•Duminică, 30 iulie – DJ Tzuc

Ne vom asigura că totul se va desfăşura conform planului şi că tu împreună cu prietenii tăi veţi avea cea mai cool atmosferă de party în weekendurile ce vor urma.

Toate experienţele pregătite în perioada 16 iunie - 30 iulie fac parte din cadrul celei de-a doua ediţii a Summer Fest, festivalul pe care Băneasa Shopping City l-a organizat pentru ca tu sa te simţi ca-n vacanţă.

Summer Fest a debutat anul acesta cu Extravaganza Shopping Party care a adus oferte exclusive, dar şi cu Music Fest, festivalul celor mai cool DJ. Apoi a continuat cu Street Ball şi Afterwork Sports, unde ai fost provocat să participi la competiţiile sportive, dar şi să câştigi marele premiu care a constat în bilete la prima noapte a festivalului Neversea, cu transport şi consumaţie incluse.

Movie Fest, festivalul filmelor speciale de vară s-a desfăşurat între 7 şi 9 iulie şi a adus publicului atât concerte, cât şi filme de acţiune, comedii şi filme cu supereroi, dar şi premii constând în invitaţii la Untold.

Te invităm să ne fii alături în continuare în serile târzii de vară, pe mixurile celor mai cool DJ care vor reuşi să creeze acea atmosferă de vacanţă iubită de noi toţi!Recente

kim si khloe kardashian jpeg
adele deschidere jpg
pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg