Soțul a refuzat să facă vastectomie, iar ea așteaptă acum al patrulea copil!

Cântăreața de muzică country Jessie James Decker și fostul fotbalist Eric Decker au fost „foarte, foarte, foarte surprinși” să descopere că vor deveni părinții celui de-al patrulea copil. Și totul din „vina” lui!

image

„N-a fost plănuit!”, au ținut să spună cei doi soți când au răspuns întrebărilor fanilor pe Instagram, zilele trecute. „După cum știți, i-am tot spus lui Eric că e timpul să facă o vasectomie, pentru că eu consideram că am încheiat acest capitol – al conceputului copiilor”, a început să explice vedeta americană, care este deja mămică a trei copii.

„Dar am impresia că Dumnezeu are întotdeauna alte planuri cu noi. A fost extrem de șocanți să aflăm că sunt iar însărcinată, o surpriză totală, însă suntem și încântați de acest lucru!”, a continuat cântăreața de muzică country.

Gravida de 35 de ani recunoaște că este „recunoscătoare” pentru această minune din viața lor și, cu lacrimi în ochi, a ținut să precizeze că „simplul fapt că putem avea încă un copil este o binecuvântare incredibilă! Suntem peste măsură de încântați că se întâmplă așa ceva!”, a conchis Jessie emoționată.

Jessie James Decker a mărturist, în același timp, că soțul ei, Eric, de 36 de ani, n-a crezut-o atunci când ea i-a spus că a rămans însărcinată și că cei trei copii ai lor, Vivianne, de 9 ani, Eric Jr., de 7 ani, și Forrest, de 5 ani, vor fi frați mai mari.

Fostul jucător de fotbal american credea că soției lui îi arde de glume până când aceasta a mai făcut un test de sarcină chiar sub ochii lui, ca să-i dovedească ceea ce părea imposibil să se mai întâmple. „A fost un adevărat șoc pentru noi!”, a spus celebra gravidă lucrurilor pe nume.

În ceea ce îi privește pe cei trei copii ai lor, ei au aflat destul de repede că urmează să devină frați mai mari în următoarele luni. „Voiam să înțeleagă de ce mama lor e atât de obosită tot timpul și de ce nu are energia pe care o are în mod normal”, a explicat cântăreața.

image

Cuplul de vedete, care a avut și un reality show despre viața lor pe TV, este extrem de deschis și nu are secrete, motiv pentru care a și povestit când a fost conceput copilul lor. Jessie a dezvăluit că cineva, n-a spus exact cine, i-a dus dorul cât a fost ea plecată într-o călătorie în Italia, în luna mai și, la întoarcere… marea minune s-a întâmplat!

Jessie este în patru luni de sarcină acum și se mândrește cu abdomenul ei proeminent, pe care a început să-l arate tuturor pe pagina ei de Instagram, încă de săptămâna trecută. Felicitări fericitului cuplu!!

Foto - Shutterstock



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg