Secretul frumuseții lui Jennifer Aniston – sperma de somon?

Vedeta serialului „Prietenii tăi” a recunoscut că a încercat din răsputeri să-ți mențină aspectul tânăr. A folosit chiar și un ingredient special – sperma de somon! A avut efect?

image

Vedeta de 54 de ani a dezvăluit, într-un nou interviu, că, atunci când vine vorba de tratamente anti-îmbătrânire, nu spune „Nu!” la nimic, e în stare să încerce orice măcar o dată. Și, tocmai dintr-o mare convingere că frumusețea merită orice sacrificiu, a făcut un tratament facial inedit, cu spermă de somon, care, culmea!, era recomandat chiar de un estetician faimos.

Jennifer Aniston nu s-a încumetat din prima să-și pună pe față asemenea ingredient… special, dar s-a lăsat convinsă de specialist că merită încercată această spermă de somon și judecat abia apoi efectul său. Dar, cum spuneam, actrița avea niște ezitări evidente și nu credea că așa ceva poate avea efectul scontat: „În primul rând, am întrebat specialistul dacă nu cumva glumește cu asemenea recomandare. Apoi m-am gândit că o fi tare complicat să faci rost de asemenea ingredient...”, a povestit vedeta de la Hollywood, în The Wall Street Journal.

Și-a avut dreptate! Sperma de somon n-a făcut mare lucru pentru tenul ei! De fapt, vedeta n-a observat nicio diferență, nicio îmbunătățire pe chipul său. În schimb, a găsit cu adevărat secretul tinereții ei – injecțiile cu peptidă, adică acea sabstanță chimică alcătuită din mai mulți aminoacizi. Jennifer face, în mod regulat, astfel de injecții pentru a combate semnele îmbătrânirii: „Chiar cred că peptidele reprezintă viitorul!”, a conchis diva hollywoodiană.

OK, am înțeles că sperma de somon n-a fost destul de eficientă pentru Aniston, însă cum de există acest ingredient în industria cosmetică?

Sperma de somon este ingredientul de înfrumusețare preferat de femeile din Coreea. Este folosit cu mare succes în spa-urile medicale de lux de-acolo, cu garanția de-a îmbunătăți vădit aspectul pielii. Ce face mai exact sperma de somon?

image

În primul rând, crește viteza de regenerare a celulelor, produce mai mult colegen și, nu în ultimul rând, estompează pigmentarea și scade nivelul de intensitate al inflamațiilor din corp.

Fanii actriței au fost dintotdeauna interesați de modelul în care Jennifer își menține aspectul întinerit. Încă de pe vremea când interpreta rolul Rachel Green în serialul TV care i-a adus faima, tot globul vrea să afle secretele frumuseții actriței trecute de 50 de ani. De fapt, Aniston arată, la 54 de ani, mai bine decât la 20! E într-o formă fizică mai bună și nu se zărește niciul semn al trecererii timpului pe chipul ei.

Jen respectă un program strict de fitness și nu mănâncă orice și oricând. Doar în zilele de duminică dă iama în burgeri și se bucură de orice preparat îi face cu ochiul. Restul săptămânii, își menține cu strictețe regimul alimentar care i-a permis să-și mențină silueta de vis din tinerețe.

Foto - Instagram, revista AllureRecente

Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg
5 nativi cu fler de antreprenor Sursa foto shutterstock 1407802490 jpg
Targul de Craciun Planeta Craciun jpeg