Secretul frumuseții lui Jennifer Aniston – sperma de somon?

Vedeta serialului „Prietenii tăi” a recunoscut că a încercat din răsputeri să-ți mențină aspectul tânăr. A folosit chiar și un ingredient special – sperma de somon! A avut efect?

image

Vedeta de 54 de ani a dezvăluit, într-un nou interviu, că, atunci când vine vorba de tratamente anti-îmbătrânire, nu spune „Nu!” la nimic, e în stare să încerce orice măcar o dată. Și, tocmai dintr-o mare convingere că frumusețea merită orice sacrificiu, a făcut un tratament facial inedit, cu spermă de somon, care, culmea!, era recomandat chiar de un estetician faimos.

Jennifer Aniston nu s-a încumetat din prima să-și pună pe față asemenea ingredient… special, dar s-a lăsat convinsă de specialist că merită încercată această spermă de somon și judecat abia apoi efectul său. Dar, cum spuneam, actrița avea niște ezitări evidente și nu credea că așa ceva poate avea efectul scontat: „În primul rând, am întrebat specialistul dacă nu cumva glumește cu asemenea recomandare. Apoi m-am gândit că o fi tare complicat să faci rost de asemenea ingredient...”, a povestit vedeta de la Hollywood, în The Wall Street Journal.

Și-a avut dreptate! Sperma de somon n-a făcut mare lucru pentru tenul ei! De fapt, vedeta n-a observat nicio diferență, nicio îmbunătățire pe chipul său. În schimb, a găsit cu adevărat secretul tinereții ei – injecțiile cu peptidă, adică acea sabstanță chimică alcătuită din mai mulți aminoacizi. Jennifer face, în mod regulat, astfel de injecții pentru a combate semnele îmbătrânirii: „Chiar cred că peptidele reprezintă viitorul!”, a conchis diva hollywoodiană.

OK, am înțeles că sperma de somon n-a fost destul de eficientă pentru Aniston, însă cum de există acest ingredient în industria cosmetică?

Sperma de somon este ingredientul de înfrumusețare preferat de femeile din Coreea. Este folosit cu mare succes în spa-urile medicale de lux de-acolo, cu garanția de-a îmbunătăți vădit aspectul pielii. Ce face mai exact sperma de somon?

image

În primul rând, crește viteza de regenerare a celulelor, produce mai mult colegen și, nu în ultimul rând, estompează pigmentarea și scade nivelul de intensitate al inflamațiilor din corp.

Fanii actriței au fost dintotdeauna interesați de modelul în care Jennifer își menține aspectul întinerit. Încă de pe vremea când interpreta rolul Rachel Green în serialul TV care i-a adus faima, tot globul vrea să afle secretele frumuseții actriței trecute de 50 de ani. De fapt, Aniston arată, la 54 de ani, mai bine decât la 20! E într-o formă fizică mai bună și nu se zărește niciul semn al trecererii timpului pe chipul ei.

Jen respectă un program strict de fitness și nu mănâncă orice și oricând. Doar în zilele de duminică dă iama în burgeri și se bucură de orice preparat îi face cu ochiul. Restul săptămânii, își menține cu strictețe regimul alimentar care i-a permis să-și mențină silueta de vis din tinerețe.

Foto - Instagram, revista Allure



Recente

Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg