Gelozia i-a întunecat mințile! Nu-i de mirare că Jessica Alba a fost părăsită de soț!

Formează unul dintre cele mai stabile și mai frumoase cupluri de la Hollywood, dar până și ei au avut perioade dificile de traversat. De fapt, s-au și despărțit la un moment dat!

image

Actrița l-a întâlnit pe tatăl celor trei copii ai ei, Cash Warren, pe platoul de filmare de la „Fantastic Four”, unde el era asistentul regizorului, iar ea interpreta personajul Sue Storm. Însă soțul ei recunoaște că relația lor n-a fost tot timpul numai lapte și miere.

În interviul acordat de Cash pentru podcastul „Whine Down with Jana Kramer”, acesta și-a amintit o perioadă din relația lor – când erau deja de patru ani împreună - în care s-au despărțit. Motivul? Warren era extrem de gelos!

„Când am devenit un cuplu, eram extrem de gelos pe alți bărbați și pe atenția pe care ea o primea de la ei. Nu mă făcea să mă simt deloc bine acest lucru”, a dezvăluit Cash în timpul podcastului. „Am fost tot timpul un tip încrezător în el însuși – îmi vedeam de drumul meu în viață și eram mulțumit de etapa în care mă aflam – însă m-am trezit că eram tot timpul gelos”, a continuat acesta să povestească.

„Știu că mi-am zis atunci că uram că simțeam așa”, iar acest lucru i l-a spus Warren Jessicăi chair înainte de-a se despărți. „Gelozia a fost de vină! Mă transformasem într-un nenorocit, așa că ne-am despărțit”, a conchis acesta. Adevărul e că înțelegem perfect de ce devenise Cash gelos, pentru că frumusețea actriței este evidentă. Jessica Alba este una dintre cele mai admirate femei din lume!

Ce s-a întâmplat în tot acel timp când cei doi au fost despărțiți?

image

„Cât am stat despărțiți, mi-am promis mie însumi că, dacă e să redevenim un cuplu, să abordez problema geloziei altfel”, a continuat soțul Jessicăi Alba. „Am încercat să fiu un partener mai bun, să o sprijin oricând are nevoie”, a dezvăluit acesta. „Încercăm să echilibrăm toată situația. Am găsit împreună metode de-a ne sprijini unul pe altul, de-a forma o echipă”, a adăugat Cash Warren.

Cuplul hollywoodian are trei copii în momentul de față, pe Honor, Haven și Hayes. „Un lucru la care noi doi ne înțelegm foarte bine e că noi nu creștem niște afurisiți. Dacă copiii noștri depășesc limita, nu acceptăm așa ceva. Am încercat să menținem și în cazul lor valorile cu care am fost noi crescuți”, a detaliat acesta despre cei trei copii pe care-I are cu actrița de la Hollywood.

foto - ShutterstockRecente

nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg