Stufstock 2011, între 21 şi 27 august, în Vama Veche

simeon stalpnicul png

OCS şi Iris se numără printre trupele care vor cânta anul acesta la festivalul Stufstock, care se desfăşoară între 21 şi 27 august, în Vama Veche.

Festivalul include şi evenimente conexe,precum one man show-ul lui Horaţiu Mălăele "Sunt un orb" şi proiecţia filmului "Visul lui Adalbert",de Gabriel Achim. Ediţia de anul acesta o continuă pe cea de anul trecut,dezvoltând conceptul de Rockarte cu o săptămână de muzică,proiecţii de film,spectacole de teatru,workshop-uri de fotografie şi muzică,se arată într-un comunicat al organizatorilor.

Ca în fiecare an,Stufstock urmăreşte promovarea muzicii de calitate. Anul acesta,pe scena festivalului vor urca Iris,Negura Bunget,Alternosfera,Trooper,Byron,OCS,Altar,Travka,Nişte Băieţi,White Walls,East Roots,The dAdA,Blue Pulse,Up to Eleven,Krepuskul.

Aşa cum a obişnuit publicul de-a lungul timpului,Stufstock promovează şi susţine trupele tinere aflate la început de drum,care doresc să se lanseze pe piaţa muzicală,acestea având şansa de a cânta în faţa publicului şi a juriului,în cadrul competiţiei Stufstock Newcomers.

De asemenea,cei dornici să înveţe să cânte la chitară,bass şi tobe pot urma cursurile şcolii Rockschool.

Iubitorii filmului şi ai teatrului vor avea parte de avanpremiere,dar şi de reprezentaţii teatrale ale unor actori consacraţi sau aflaţi la început de

din România.

Pasionaţii de fotografie vor avea la dispoziţie cele maibune sisteme de iluminat şi cunoştintele celor mai buni lectori de fotografie în cadrul workshop-ului "Vama sub lumini de Oscar". O apariţie inedită în cadrul festivalului va fi atelierul itinerant "Romano ButiQ". Obiectivul proiectului este dezvoltarea şi profesionalizarea comunităţilor rome. Atelierul va servi ca spaţiu de expunere a meseriilor,a meseriaşilor,dar şi a produselor muncii lor. În plus,publicul va putea participa la sesiuni de ucenicie pentru a privi şi înţelege îndeaproape aceste meserii.

Evenimentul Filmstock,care reuneşte proiecţiile de film,va avea locla curtea Frontiera,între 21 şi 24 august,începând de la ora 22.00. Printre filmele proiectate se numără "Visul lui Adalbert",de Gabriel Achim,şi "Muzica în sânge",de Alexandru Mavrodineanu. Pe 24 august,ziua filmelor de dragoste clasice,vor fi proiectate titluri precum Dracula,de Tod Browing (1931),şi"Demenţia",de Francis Ford Coppola (1963). Spectacolele de teatru vor avea reprezentaţii între 21 şi 24 august. Printre acestea se numără "Sunt un orb",de Horaţiu Mălăele,şi "Monoloagele vecinului",de Laurenţiu Bănescu.

Trupele în curs de ascensiune care sunt invitate anul acesta la festival sunt Black Swan (Braşov),Tagma (Sibiu),YellLow (Bucureşti) şi alţii.

Preţul unui abonament pe toată perioada festivalului,21-27 august,care asigură intrarea la spectacolele de teatru,proiecţiile de film şi muzică este de 90 de lei.

De duminică până miercuri,biletele la spectacolele de teatru şi proiecţiile de film costă 6 lei,excepţie făcând ziua de duminică,la spectacolul lui Horaţiu Mălăele-"Sunt un orb"-unde intrarea este de 20 de lei. Preţul unui bilet pentru ultimele două zile ale festivalului este de 25 de lei pe zi.

Abonamentele pot fi achiziţionate de la cluburile partenere sau Centrul InfoPoint din Vama Veche.Recente

Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg