Test drive Mercedes-Benz E-Class All-Terrain

1 77604 original jpg jpeg

Este un break? Este un SUV? De ce pare atât de mult o limuzină la interior? Ce atâtea întrebări? Un lucru e clar. Este un Mercedes. Respiră aerul rarefiat şi exclusivist al stelei în trei colţuri prin toţi porii. Mercedes-Benz E-Class All-Terrain a fost gândit să fie durul din off-road şi gentleman-ul de pe şosea. Dar cât de SUV este acest E-Class? Am plecat la drum să vedem!

Clasa E era deja o familie aglomerată, plină de E-uri, E-uri benefice, care au revoluţionat segmentul prin sisteme de asistenţă şi funcţii de rulare autonomă. Aveam aici limuzina prezentată în ianuarie 2016 la Detroit, aveam coupe şi cabrio, aveam break-ul şi acum avem maşină de off-road, intrând pe teritorul familiei G odată cu lansarea sa în toamna trecută, la Paris. Rival ideal pentru Audi A6 Allroad şi Volvo V90 Cross Country, All-Terrain de la Mercedes este break-ul înălţat cu protecţii din plastic, tracţiune integrală şi suspensie pneumatică Air Body Control oferită standard.

Au asfaltat pe aici? am fost tentată să întreb. Pe drumuri pe care nu ai cum să ocoleşti gropile, strângi din dinţi şi aproape că închizi ochii, pregătit de zdruncinătură, nici nu îţi dai seama când ai trecut de denivelare. Gata? Asta a fost? te întrebi mirat. Păi şi groapa? Care groapă? parcă auzi răspunsul pneumaticei multi-camerale. Îi place să se dea mare pe modul Comfort.

Din comutatorul Dynamic Select, aleg modul All-Terrain, modul care este motivul pentru care a venit pe lume maşina asta. Din spatele volanului, văd capota cum se ridică şi maşina balansându-se până când se înalţă cu 35 mm faţă de versiunea break.Recente

Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg