Urmăreşte gratuit Concertul unei Nopţi de Vară din Viena

1 69366 original jpg jpeg

În 26 mai, începând cu ora 21.15, bucureştenii sunt invitaţi la un eveniment special în Parcul Unirii: transmisiunea Concertului unei Nopţi de Vară – Summer Night Concert - al Orchestrei Filarmonice din Viena. Intrarea este liberă.

Concertul,organizat de Biroul de Turism al Vienei în colaborare cu celebra orchestră,va avea loc în grădinile Palatului Schönbrunnşi este transmis în direct în 50 de oraşe din întreaga lume,printre care Madrid,Londra şi Monza. Vor fi puse la dispoziţia ascultătorilor pături de picnic,pentru a putea asculta concertul în cele mai bune condiţii,iar dacă va ploua,vor fi distribuite pelerine de ploaie.

Dirijorul concertului va fi Semyon Bychkovşi invitate speciale-celebrele pianiste Katia şi Marielle Labèque. În program sunt incluse opere ale lui Georges Bizet,Hector Berlioz,Francis Poulenc şi Maurice Ravel.

Cu o zi înainte de eveniment,în Parcul Unirii se va afla un stand cu informaţii despre concert şi despre principalele puncte turistice din capitala Austriei. De asemenea,vei putea să testezi jocul interactiv Namadeus,care face muzică din numele celor care îl joacă,tranformându-l într-o interpretare originală a lui Mozart.

În cadrul evenimentului de la finalul lunii mai,poţi câştiga o excursie pentru două persoane la Viena,în perioada 29 decembrie 2016 – 1 ianuarie 2017,care include zborul,cazarea într-un hotel de patru stele,cartele Vienna Card (care asigură transport gratuit în mijloacele de transport în comun),dar şi un Meet &Greet cu Orchestra Filarmonică din Viena,în timpul unei repetiţii pentru Concertul de Anul Nou. Pentru a putea câştiga acest premiu,participanţii la eveniment trebuie să împărtăşească cele mai frumoase impresii scrise sau fotografice din timpul Concertului unei Nopţi de Vară pe conturile de social media,cu hashtag-ul #viennaconcert.

Mai multe informaţii găseşti pe concert.vienna.info.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg