Horoscop 16 – 29 aprilie. Renunţăm la tot ceea ce este depăşit şi învechit, de la obiecte la mentalităţi şi relaţii

1 shutterstock 1495961834 jpg jpeg

Luna aprilie a început cu multă energie şi veşti, unele bune, altele mai puţin bune, astfel că atmosfera generală de la mijlocul lunii este una confuză. Trage aer în piept, respiră adânc, pentru că în a doua parte a lui aprilie dau năvală o mulţime de lucruri noi, lumea din jur începe să se dezgheţe, însă nu uita că ne aflăm în continuare sub controlul Berbecului. Asta înseamnă decizii luate impulsiv, mult patos, dinamism, curaj şi iniţiativă. Suntem mai dispuşi să punem în practică idei îndrăzneţe.

După o perioadă de blocaje şi complicaţii, urmează să simţim că, în sfârşit, lucrurile încep să meargă înainte, situaţiile încep să se descâlcească şi putem începe să facem progrese, putem depăşi temeri, ne putem gândi la viitor. După 22 aprilie, conjuncţiile pe care Venus, Mercur şi Soarele le fac cu Uranus stimulează dorinţa de aventură şi de a experimenta. Drept urmare, ne putem aştepta la schimbări şi oportunităţi surprinzătoare, care ne ajută să ne îmbunătăţim viaţa în toate domeniile, de la relaţii la aspecte profesionale şi materiale. Contextul astrologic din aprilie încurajează competitivitatea şi sporeşte nevoia de stimulare fizică şi mentală şi dorinţa de a elimina din viaţa noastră orice este depăşit şi învechit, de la obiecte la mentalităţi şi relaţii.

Berbec

În următoarele două săptămâni, ar trebui să vă feriţi de dezinformare şi de înşelăciune, precum şi de pierderi de bunuri şi eşecuri financiare. Până pe 26 aprilie, veţi putea acţiona mai eficient, veţi avea farmec şi atracţie, precum şi nevoia de experienţe şi de senzaţii noi. Pasiunea, dorinţa de schimbare cresc, iar unii nativi în această zodie vor dori să se angajeze în aventuri, experimente, simţind că norocul va fi de partea lor.

Taur

Perioada vine cu susţinere astrală. Astfel, veţi avea un interes mai activ pentru afaceri, pentru a participa la activităţi de grup. Creativitatea va creşte şi veţi putea face faţă cu uşurinţă diverselor sarcini intelectuale. O înţelegere mai profundă a situaţiilor pe care le traversaţi, împreună cu bune abilităţi analitice, vă vor permite să adoptaţi corect o linie de comportament şi de activitate planificată pentru luna viitoare.

Gemeni

Trebuie să ştiţi că pentru mulţi nativi situaţiile se vor dezvolta ameţitor, planurile se pot schimba, astfel încât va trebui să răspundă rapid la ceea ce se întâmplă şi să facă ajustări. Este posibil să fie nevoiţi chiar să rişte ceva, pentru a obţine o poziţie superioară, un statut social. În următoarele zile, sunt posibile unele dificultăţi financiare, astfel încât astrologul sfătuieşte să ţină mai bine sub control conturile financiare.

Rac

Veţi deveni mai energice şi lucrurile încep să se mişte. Veţi comunica activ cu prietenii, cu diferite organizaţii publice, veţi participa la evenimente şi discuţii colective. Unele chiar pot ajunge lideri, formatori de opinii, vizionari, vor intra in partide, vor susţine o ideologie. Una peste alta, aceasta este o perioadă favorabilă pentru cooperare diversificată. Deschiderea către idei noi, perspectivele comune, interesul pentru progresul comun pot face echipa mai unită.

Leu

Multe situaţii se vor dezvolta favorabil. Multe dintre voi îşi pot realiza visele, pot rezolva probleme materiale datorită ajutorului partenerilor. Perioada va fi bună pentru călătorii romantice, divertisment, căsătorie, relaţii de afaceri, eforturi creative sau căutare de loc de muncă. Veţi avea oportunitatea să demonstraţi părţile bune, să aplicaţi practic talentele şi ideile, astfel încât să creşteţi veniturile. După 22, activitatea profesională va fi pe primul loc.

Fecioară

Până pe 25 aprilie, perioada va fi armonioasă, iar rezolvarea problemelor vă face să vă simţiţi mai încrezătoare. Problemele din trecut, reevaluarea lor vă ajuta să vă înţelegeţi pe voi, pe parteneri. Veţi fi convingători şi nu va fi dificil să faceţi propuneri la orice nivel de putere ori să fiţi nemiloşi faţă de duşmani. Energiile creative şi de afaceri vor creşte şi vor da eficacitate acţiunilor voastre. Veţi avea succes în chestiuni financiare.

Balanţă

Veţi percepe mai profund eşecurile pe planul afectiv şi chiar şi mici nemulţumiri pot fi amplificate. Nu ar trebui să începeţi o confruntare, nici să-i încărcaţi pe cei dragi cu experienţele voastre, deoarece aceştia pot percepe totul într-un mod complet diferit şi nu vor vedea unde-i problema. După data de 20 aprilie, situaţia se va stabiliza. De asemenea, puteţi prospera poate prin acces la fonduri publice sau poate primiţi o moştenire.

Scorpion

După 18 aprilie, energiile se armonizează şi vă aduc speranţa şi optimismul în suflet. Ceilalţi vor fi mai aproape de voi, oferind suport, aşa că axaţi-vă pe zona de relaţii şi de parteneriate! Veţi avea posibilitatea de a rezolva probleme materiale sau de proprietate din trecut, de a vă consolida baza materială, de a câştiga independenţă pentru creativitate şi antreprenoriat individual. Până la final de lună, veţi fi complet recuperate.

Săgetător

La serviciu se vor îmbunătăţi semnificativ relaţiile cu colegii, veţi lucra la proiecte creative, vă vor bucura îndatoririle obişnuite şi orice sarcină poate deveni un proces distractiv. Grijă să aveţi doar la cheltuirea banului, la investiţiile financiare sau achiziţiile mari! Ele se pot dovedi a fi intempestive şi, în ciuda succesului aparent real, veţi risca să pierdeţi sume. De asemenea, trebuie să renunţaţi să vă implicaţi în proiecte dubioase!

Capricorn

Abţineţi-vă de la manifestarea exagerată a individualităţii, căci poate complica lucruri! Mergeţi doar pe atitudini de iniţiatori şi catalizatori de idei, pe acceptarea unor transformări interesante şi originale, la care voi să fiţi parte activă! Pentru a profita de şanse bune, este posibil să fiţi nevoiţi să riscaţi ceva. Pentru o anumită perioadă de timp, acest lucru poate fi justificabil şi oportun şi poate aduce rezultate rapide şi bune.

Vărsător

O perioadă mai reuşită va începe de acum încolo, când veţi fi mai energizate, mai dinamice, mai optimiste şi mai originale în gândire. Perioada va deveni potrivită pentru întâlniri, negocieri, stabilirea unor relaţii de afaceri sau romantice, pentru noi cunoştinţe, precum şi pentru călătorii la care să rezolvaţi o parte din probleme. Pot apărea evenimente plăcute în familie, dar vor veni şi câştiguri, oferte profitabile neaşteptate.

Peşti

Veţi avea o asemenea deschidere astrală, încât până şi cei care vă duşmăneau sau vă invidiau vor deveni amici sau măcar vor lua o pauză de la răutăţile lor. Astfel, lăsându-vă puţin în pace, o să aveţi moment de respiro, ca să mai puneţi din lucruri la punct. Veţi fi versatile şi magnetizante, veţi da sfaturile potrivite, veţi avea vorbele la voi, încât popularitatea va creşte. N-ar strica să schimbaţi puţin optica şi atitudinea în relaţia de cuplu.

@ShutterstockRecente

Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham foto  Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1 Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons foto  Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
caine jpg
avion jpg
Selma Blair jpg
Sezonul 3 serial Ursul Disney+ jpg
Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg