HOROSCOP 20 august – 2 septembrie. Sfârşitul de vară promite multă iubire, „artificii‟ în relaţii şi cereri în căsătorie

1 shutterstock 362274554 jpg jpeg

Ultima lună a verii a debutat intens, cu Soarele şi Mercur în zodia Leu, care se confruntau cu Saturn retrograd în Vărsător şi Uranus în Taur. Obstacolele, frustrările şi lipsa de atenţie ne-au provocat până în jurul Lunii noi, din 8 august. A urmat o perioadă de respiro până la intrarea lui Venus – planeta dragostei şi a plăcerii – în Balanţă, iar din 16 august, când s-a produs evenimentul astral, pe cerul tuturor nativilor din zodiac au început să apară artificii. În ultima decadă a lunii avem parte de multă pasiune, romantism şi sfârşituri fericite.

Intrăm în cea de-a treia parte a lui august şi în ultima etapă a verii cu energie pozitivă, care ne va însoţi până spre 9 septembrie. În tot acest timp, vom fi mai echilibraţi, mai romantici şi mulţumiţi de viaţa pe care o avem, iar asta datorită influenţei venusiene. Este un interval bun de câteva săptămâni, uimitoare şi de bun augur să ne transformăm, să devenim creativi şi să lăsăm magia să îşi facă numărul. Începând cu 20 august, se deschid mai multe cutii în care strălucesc inele de logodnă, sunt acceptate cereri în căsătorie, iar partenerii de cursă lungă simt legăturile relaţiei şi mai puternice.

Ziua de 22 august aduce Luna plină din această lună, „luna albastră‟, care va avea toate pârghiile necesare să ducă toate binecuvântările amintite anterior la proporţii epice. Cei mai mulţi nativi din zodiac vor avea parte în acest context astral de binecuvântări cosmice şi de finaluri fericite – unele dintre ele fiind destinate şi neaşteptate!

Berbec

Va fi o perioadă bună pentru parteneriate stabile şi pe termen lung, atât în afaceri, cât şi în dragoste. O să aveţi tendinţa de asumare a riscurilor, de acţiuni îndrăzneţe şi impulsive, veţi fi deschişi la tot ceea ce este nou şi progresist, veţi face planuri îndrăzneţe, veţi schimba şi reface multe, iar asta nu va fi pe placul tuturor. Stingeţi eventualele conflictele la timp, negociaţi şi evitaţi certurile!

Taur

Vine o perioadă nepotrivită pentru începerea de noi proiecte, pentru semnarea unor contracte şi tranzacţii financiare importante, deoarece există pericolul superficialităţii, fără a lua în considerare nuanţele importante, inclusiv pe cele juridice. Dacă se mai adaugă şi vulnerabilitatea la critici, chiar că vi se va submina încrederea de sine. Relaţiile cu liderii şi oamenii influenţi pot deveni tensionate şi va fi dificil să ajungeţi la înţelegere şi acord reciproc.

Gemeni

Puteţi comunica mult, puteţi face excursii interesante şi obţine o mulţime de impresii plăcute şi informaţii importante. Va fi momentul pentru dobândirea de noi cunoştinţe, senzaţii de neuitat, schimbări importante ale lumii interioare, astfel încât această perioadă va fi amintită ca una dintre cele mai strălucitoare şi mai active pe tot parcursul anului. De asemenea, este de aşteptat ca prietenii şi cunoscuţii să vă ofere suport în timp util.

Rac

Trebuie să fiţi precauţi la aranjamentele din culise, deoarece afacerile obscure ale altora pot submina şi situaţia financiară a voastră. Doar aşa puteţi avea mai mult succes, căci vor exista şanse mari să vă îmbunătăţiţi starea, să investiţi în proiecte noi şi să vă arătaţi perspicacitatea în afaceri. Veţi putea rezolva lucruri din trecut, elimina problemele şi puteţi scăpa de ceea ce vă blochează de mult timp. Atrageţi oameni cu aceleaşi credinţe de partea voastră.

Leu

Nu ar trebui uitată prudenţa, deoarece spiritul rebel, înclinaţia spre aventuri s-ar putea revărsa uneori şi riscaţi să vă treziţi în situaţii dificile, în special în relaţiile cu partenerii (afaceri sau căsătorie). Există şi o mare probabilitate de pierderi până pe 22 august, mai ales dacă veţi exagera cu dorinţa de a face impresie altora, adică de a vă da mare. Apoi vă veţi putea bucura de rezultatele eforturilor. Va fi o perioadă pozitivă şi stabilă.

Fecioară

Vă veţi simţi mult mai bine şi mai încrezătoare decât zilele trecute. Această perioadă se poate dovedi a fi de succes pentru activităţile profesionale şi sociale şi norocul vă va susţine. Veţi avea atunci o perioadă favorabilă pentru creativitate, invenţie, activitate ştiinţifică şi dezvoltare de planuri şi propuneri pe termen lung. Veţi avea şanse mari să îmbunătăţiţi situaţia financiară, precum şi posibilitatea de a arunca de pe umeri povara grijilor.

Balanţă

Se întrevăd perspective tentante în următoarele două săptămâni, puteţi deschide noi zone pentru autorealizare datorită conexiunilor, inclusiv celor de dragoste. Vă aşteaptă o creştere a veniturilor materiale, investiţii de succes, vânzări datorită utilizării cu succes a experienţei. Unii nativi ar putea primi dividende pentru proiecte vechi, alţii vor face investiţii. Succesul va contribui la consolidarea încrederii, la corectitudinea acţiunilor şi deciziilor.

Scorpion

Partenerii vor dori o cooperare pe termen lung cu voi şi veţi porni poate proiecte importante. Veţi prefera să lucraţi de la distanţă, astfel încât să vă puteţi concentra, studia situaţia, colecta informaţii importante. Veţi fi capabili să vă calmaţi emoţiile în tăcere şi la modul confortabil pentru cei din jur. Va fi o perioadă creativă interesantă. Veţi merge la întâlniri cu prieteni vechi, vechi îndrăgostiţi, o să aveţi stări nostalgice de déja-vu.

Săgetător

Veţi putea încheia alianţe importante, obţine o poziţie mai fiabilă în viaţă şi vă veţi întări autoritatea. Activităţile sociale şi politice se vor dezvolta cu succes, ideologia şi planurile v-ar putea deveni mai populare, ceea ce va contribui şi la creşterea statutului. Puteţi pleca în străinătate într-o călătorie de afaceri, puteţi începe să studiaţi, veţi căuta parteneri străini şi poate chiar un loc de reşedinţă permanent peste graniţă.

Capricorn

Situaţia se va schimba în mai bine, vor veni compensaţii materiale pentru eforturile depuse, veţi rezolva multe probleme care ar putea apărea la începutul lunii şi veţi stabili relaţii financiare bune. Se activează interesul pentru religie, filosofie, literatura culturilor străine, dar şi dorinţa de extindere a orizontului. Poate veţi pleca într-o călătorie lungă. Relaţiile cu partenerii străini vor fi foarte relevante.

Vărsător

Va sosi o perioadă pozitivă şi mai dinamică. Asta vă va ajuta să deveniţi mai sociabili, binevoitori, sinceri, veţi beneficia de comunicare, cooperare şi veţi cheltui timpul şi banii mai raţional. Veţi putea depăşi limitările şi neînţelegerile în comunicarea din trecut, puteţi primi venituri neaşteptate, posibilitatea de a utiliza fonduri publice sau de a primi sprijin financiar de la un partener, ceea ce va ajuta să se rezolve unele dificultăţi financiare.

Peşti

Veţi putea controla dezvoltarea situaţiei, veţi acţiona mai activ şi decisiv, veţi putea face faţă cazurilor dificile, rezolvând probleme importante. Ospitalitatea, sociabilitatea şi o perspectivă pozitivă asupra lumii vor creşte, aşa că vor exista mai multă căldură şi sinceritate în relaţiile cu prietenii şi cei dragi, iar alţii vă vor sprijini cu diferite servicii. Va fi atunci un moment bun pentru a renunţa la relaţiile tensionate.

@ShutterstockRecente

donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg
Regina Elisabeta jpeg