Horoscop bilunar. Apar rezultate uimitoare ale muncii de până acum. Condiţia: să nu fi trişat pe parcurs

1 shutterstock 1917116408 jpg jpeg

Începând cu 2 aprilie şi până pe 15 aprilie, toţi nativii din zodiac au parte de activitate în sectorul muncii şi al carierei. Indiferent despre ce este voba, ia în calcul că rezultatele fructuoase apar doar dacă ai lucrat cu onestitate, ai respectat paşii indicaţi sau ai lucrat cu oameni integri, de încredere. Dacă ai respectat toate acestea, pregăteşte-te să te bucuri de succese!

Pentru unii nativi, în următoarele două săptămâni, se recomandă să nu viseze la idealuri greu de atins, să nu insiste pe iluzii, ci să rezolve mai curând situaţii legate de casă, de familie şi de părinţi. Alţii trebuie să ştie că modul cum comunică, în special prin diplomaţie, va face din această perioadă una bogată şi luminată. De asemenea, nu trebuie să ezite să îşi exprime emoţiile, să se bucure de un mediu bun şi netoxic. Sunt şi nativi, însă, cărora li se atrage atenţia spre zonele financiare, căci nu-s excluse pierderi. Nici în amici nu pot avea încredere, deoarece pot fi inşelate.

Berbec

Nu trebuie să forţaţi nimic, lăsaţi lucrurile să decurgă în ritmul lor, iar acolo unde se blochează, aveţi răbdare. Modificările pot interveni în sfera profesională, în mod special, iar voi aveţi tendinţa să înotaţi împotriva curentului, ceea ce nu este o bună atitudine. Ar trebui să vă gândiţi mai bine decât să faceţi sau să spuneţi lucruri pe care să le regretaţi. Nu începeţi afaceri şi nu luaţi decizii sub influenţa unei dispoziţii schimbătoare!

Taur

Aveţi multe chestiuni restante, rămase nerezolvate şi este bine să mai fiţi şi singure, meditând în linişte şi în secret la ce este de făcut. Opriţi-vă, priviţi înapoi şi luaţi măsuri pentru a vă acoperi spatele. Este un moment în care vă apăraţi cu tărie ideile şi filozofiile de viaţă, acele lucruri în care credeţi cu tărie, iar asta va fi incomod pentru unele. Veţi întâlni invidia şi ranchiuna care vă determină să schimbaţi paşii imediat următori.

Gemeni

Aveţi o perioadă de luptă, acţiune, dar şi depresie şi anxietate. În ultimele variante chiar nu e cazul să disperaţi, pentru că oricând se poate ivi o variantă de a rezolva sarcinile dificile. Dacă la început negocierile ar putea eşua, o să primiţi apoi ajutor astral să depaşiţi dificultăţile. Dacă acţionaţi cu sinceritate, o să reuşiţi în tot ce vă propuneţi, şi în afaceri, şi la job, şi în dragoste. Luaţi, aşadar, taurul de coarne şi deveniţi mai active!

Rac

Ar trebui să nu vă supraestimaţi puterea şi să staţi departe de tot felul de aventuri. Amintiţi-vă, acum, că fiecare detaliu este important pentru voi. Lucrând în mod constant şi cu răbdare, veţi face faţă tuturor dificultăţilor. Soluţiile bine gândite vor asigura bunăstarea materială şi vă vor întări poziţia în echipă. Casa şi familia vor juca un rol special în viaţa voastră. Îngrijirea şi dragostea oferite celor dragi vor crea un sentiment de siguranţă.

Leu

Comunicarea va face din această perioadă una bogată şi luminată, dacă veţi fi diplomate. Nu ezitaţi să vă exprimaţi emoţiile, să vă bucuraţi de un mediu bun şi netoxic, de un divertisment simplu. În următoarele două săptămâni, vor exista situaţii în care trebuie să vă priviţi din afară, să vă reevaluaţi acţiunile şi opiniile, iar acum chiar merită să faceţi acest lucru. Datorită sprijinului rudelor, deveniţi capabile să depăşiţi multe lucruri.

Fecioară

Vă aşteaptă dificultăţi în problemele actuale sau referitoare la sănătate. De asemenea, nu e exclusă o posibilă pierdere a puterii într-un anumit domeniu. Fiţi, aşadar, atente la zonele financiare, căci nu-s excluse pierderi. Nici în amici să nu aveţi încredere, deoarece veţi fi inşelate. Noile cunoştinţe chiar vor încerca să se gudure pe lângă voi şi să pretindă că sunt ceea ce nu sunt. Sunteţi înţelepte să înţelegeţi cine e de bună credinţă şi cine nu.

Balanţă

Graţie evenimentelor care au avut loc în cursul anului 2020, simţul criticii şi exigenţei faţă de cerinţele timpurilor şi tendinţele viitoarei dezvoltări va creşte. Aşteptaţi-vă la momente de inspiraţie pe calea căutării spirituale, la sfaturi neaşteptate venite din intuiţie şi inspiraţie, căci se trezeşte potenţialul interior. Veţi fi fascinate de iluminarea din voi, dar nu veţi uita de lucru, efort şi muncă. Perioada promite să fie activă şi în afaceri.

Scorpion

Căutarea adevărului, interesul pentru istorie sau politică, nu numai că vă vor lărgi orizonturile, ci vă vor permite să decideţi asupra unei poziţii, ba chiar să vă enunţaţi părerea. Şi prima, şi a doua săptămână, Universul o să vă împingă la acţiune. Veţi lucra astfel, dintr-o dată, în toate direcţiile: casă, familie, părinţi, munca zilnică şi agitaţia gospodăriei, scris, studiu şi cercetare, creativitate şi îngrijire a copiilor. Grijă la atitudine extremă!

Săgetător

Perioada următoare poate fi fructuoasă pentru dumneavoastră numai dacă munca a fost făcută în avans şi au fost depuse eforturi până acum. Dacă o meritaţi, veţi primi răsplata. Se pare că nu vor mai funcţiona altfel de scheme acum, ci doar evaluarea rezultatelor. De aceea, este bine să fiţi ghidate doar de afacerile vechi, care promit în această perioadă. Cea mai bună modalitate de a vă realiza planurile este o abordare creativă a oricărei probleme.

Capricorn

Va trebui să depuneţi mult efort pentru a reuşi să vă rezolvaţi problemele. Chiar şi aşa, nu terminaţi cu ele săptămânile astea. Rămân în discuţie cele legate de copii şi locuinţă. Mintea vă zboară spre viitor, spre construirea activă de planuri pentru realizarea de sine creativă. E important, pentru că inclusiv în lunile următoare, conştiinţa poate deveni aliat în realizarea de idei şi proiecte. Puteţi îmbunătăţi semnificativ condiţiile de locuit.

Vărsător

În următoarele două săptămâni, încercaţi să nu visaţi la idealuri greu de atins, nu insistaţi pe iluzii, ci rezolvaţi mai curând situaţii legate de casă, familie şi părinţi. Asta nu înseamnă că profesia nu e importantă, dar dedicându-vă doar ei, riscaţi tensiuni în cuplu, spre exemplu. Influenţa copiilor va rezolva oarecum situaţia conflictuală, dar este puţin probabil să o rezolvaţi definitiv. Trebuie să ştii că lucrurile vor continua să fiarbă.

Peşti

Obiectivele vă vor fi nobile, dar planurile vor depinde de starea de spirit, de forma fizică şi de atitudine. E nevoie de restructurare, pentru a vă afla locul în viaţa colectivă, în societate, ceea ce nu va fi uşor. Selectaţi pentru asta anturajul, contactele şi comunicarea. Nu vă recomand deplasări decât dacă este stringenta nevoie, iar atenţia acordată noilor persoane cunoscute să fie maximă. Cine intră în viaţa voastră, va avea influenţă îndelungată.

@shutterstockRecente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg