Horoscop bilunar. Dacă acţionăm impulsiv şi nu ne cântărim cuvintele, riscăm să rupem legături de-o viaţă!

1 shutterstock 1669377484 jpg jpeg

Luna octombrie a debutat în semnul Balanţei, în timp ce şase planete sunt în mişcare retrogradă, inclusiv Mercur, maestrul în comunicare: din 27 septembrie până în 18 octombrie. Pentru că acest eveniment astrologic se petrece în sezonul Balanţei, vom avea tendinţa să revizuim, să regândim şi să recalibrăm cele mai importante conexiuni ale noastre.

Balanţa este simbolul parteneriatelor armonioase, aşa că, indiferent de semnul zodiacal, profită de această ocazie din Univers pentru a-ţi transforma şi îmbunătăţi cele mai importante relaţii. Această energie va atinge punctul culminant în timpul Lunii noi în Balanţă, pe 6 octombrie.

Un aspect care trebuie urmărit şi tinut sub control în această jumătate a lunii octombrie este legat de relaţia cu Marte, planeta acţiunii, ambiţiei şi furiei. Marte va fi foarte activ, o veste minunată doar dacă ai nevoie de o doză de energie pentru a face lucruri. Dar dacă eşti impulsiv, coleric şi reactiv la furie, este posibil să fie nevoie să faci eforturi să te calmezi, să temperezi comportamentul şi să-ţi măsori cuvintele. Atfel, rişti să faci afirmaţii care să destrămăm legături de-o viaţă.

Există şi părţi pozitive pentru acest interval. Patru planete, Pluto, Saturn, Mercur şi Jupiter – planeta norocului şi abundenţei – încheie mişcările retrograde, între 6 şi 18 octombrie, şi îşi reiau mersul direct, influenţându-ne să ne regăsim drumul drept spre îndeplinirea viselor şi spre atragerea abundenţei în viaţă.

Berbec

Afectiv, relaţiile cu membrii apropiaţi sau mai îndepărtaţi din familie continuă să fie complexe şi este posibil un alt conflict. Îmbunătăţirea situaţiei este imposibilă deocamdată, aşa că lăsaţi lucrurile să meargă în legea lor. Timpul o să le aşeze pe toate. Pentru cei singuri, e timpul să vă căutaţi iubirea printre prietenii prietenilor. Medical, partenerul de viaţă este vulnerabil la afecţiuni şi ar trebui să îşi ajusteze dieta. Sfătuiţi-l în acest sens!

Taur

Organismul va necesita recuperarea echilibrului. O recomandare importantă, atât pentru sănătate, cât şi pentru frumuseţe este activitatea fizică şi evitarea oricăror excese gastronomice. De asemenea, acum nu trebuie să schimbaţi produsele cosmetice pe care le cunoaşteţi cu altele noi, descoperite zilele astea. Aspectele astrale din această perioadă nu recomandă în acest moment să se abuzeze de procedurile de masaj şi de cosmetologie.

Gemeni

Pentru mai bine de două săptămâni de acum încolo, să vă aşteptaţi la schimbări importante pozitive în afaceri! Veţi începe să construiţi poziţia financiară într-un mod cu totul nou. Creşterea spirituală şi personală va deschide etapa de reevaluare a valorilor. Iar pentru voi este timpul de compensare şi de o nouă creştere, un alt succes personal, precum şi sprijinul acelora care vă iubesc. Până şi problemele au şansa de a se transforma în noroc.

Rac

Suprasarcina de la locul de muncă şi lipsa constantă de odihnă, poate provocată de insomnie la început, dar care apoi duce la o cădere nervoasă, vă poate sensibiliza de la o zi la alta organismul. Aşa că, nu uitaţi de includerea în viaţa voastră a unui program strict de relaxare şi de somn. Deşi la exterior lucrurile nu stau rău, posibil să aveţi o anxietate internă. Puteţi găsi refugiul şi echilibrul acasă, lucrând acolo ce vă place sau aducând modificări aspectului camerei voastre.

Leu

Medical, monitorizaţi-vă sănătatea, căci e mai bine să previi decât să aştepţi să se declanşeze ceva. Aduceţi transformări stilului de viaţă şi eliminaţi ce e toxic. În ceea ce priveşte îngrijirea cosmetică, acordaţi prioritate feţei, folosind măştile nutritive şi procedurile cu efect astringente. Este momentul pentru schimbare, macar culoarea părului. În rest, nu e momentul să experimentaţi lucruri noi. Financiar, nu-i moment de împrumuturi.

Fecioară

Continuă variantele întâlnirii cu prieteni din trecut, faţă de care inima a tresărit atunci. Întâlnirea ar putea avea loc în timpul unei deplasări sau veţi stabili de comun acord o vacanţă scurtă împreună. Iar dacă lucrurile merg tocmai bine între voi, posibil să existe şi nişte propuneri pentru viitor. Nu excludeţi din start ideea. Rămâneţi realişti şi nu vă aruncaţi în braţele unor iluzii în urma cărora rezultatele ar putea fi amare!

Balanţă

Acceptaţi socializarea, mai multe întâlniri, noi cunoştinţe, noi conexiuni. Se pare că, de acum încolo, succesul străluceşte în dragoste, în afacerile personale, în proiectele noi sau în procesele profesionale. Vă puteţi afla în centrul atenţiei, vă puteţi aştepta la popularitate, la recunoaştere şi succes personal. Nu ezitaţi să găsiţi timp şi pentru hobby-uri sau chiar aruncaţi-vă ochii în jur dacă sunteţi în căutare de partener. Fertilitate crescută.

Scorpion

Potenţialul vostru energetic nu e la cote ridicate, iar circumspecţia specială este recomandată pentru cele care suferă de boli ale sistemului urinar ori genital. Cu toate astea, dacă luaţi măsuri de prevenire, problemele speciale cu sănătatea nu vor apărea. Strict despre această perioadă, pot spune că este favorabilă pentru odihnă, relaxare, îngrijire, precum şi pentru încercarea unui nou sport sau a unui remediu alternativ.

Săgetător

Dacă aveţi copii, în special cei care se bucură de succese, va trebui să îi ajutaţi sau să urmăriţi anturajul lor. La locul de muncă veţi avea rezultate datorită creativităţii, originalităţii soluţiilor, iar cât priveşte chestiunile personale, se pare că vine o perioadă de recuperare, în care sunteţi asistate şi îndrumate de persoane mature, de superiori, de oameni de succes, de prieteni şi cunoştinţe. Tendinţele pozitive ale trecutului vor fi continuate cu succes şi principalul lucru este să ţineţi cont de pulsul evenimentelor.

Capricorn

Vine o perioadă care s-ar putea să aducă schimbare de profesie, litigiu cu şefii ori eventual nevoia de a gestiona mai bine finanţele. Nu intraţi în panică, deoarece lucrurile nu rămân aşa! Începând cu sfârşitul săptămânii a doua vin schimbări pozitive în afaceri, iar munca, pregatirea pentru noi proiecte, vor sta la baza succeselor viitoare. Se pare că cineva intenţionează să vă facă o propunere importantă, de interes.

Vărsător

Se pot manifesta dureri de cap, modificări ale tensiunii arteriale, infecţii. Operaţiile care mai pot aştepta se recomandă a fi amânate, cu avizul medicului, bineînţeles. Manipulările complicate nu sunt benefice, iar dacă este necesar, nu întârziaţi vizita la doctor! Feriţi-vă de stările induse negativiste, de pesimism sau de gânduri apăsătoare, căci ele au directă legătură cu reacţiile corpului fizic şi cu îmbolnăvirea diferitelor organe! Zona străinătăţii e accentuată.

Peşti

În următoarele două sptămâni, este posibil să traversaţi complicaţii şi provocări, inclusiv pe axa financiară. Dar în ciuda tuturor, căutaţi să vă abţineţi de la a acorda împrumuturi altora sau de a lua credit. Dacă e rost de vreo moştenire, aşteptaţi-vă la tensiuni legate de asta! Primiţi veşti mai puţin plăcute din partea prietenilor, iar dacă vă solicită sfatul sau alt tip de servicii în afară de bani, nu ezitaţi să ajutaţi!

@shutterstock



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg