Horoscop săptămânal 24-30 iunie. Schimbări majore pentru Capricorni

Horoscop săptămânal 24 30 iunie 2019 jpeg

Săptămâna 24-30 iunie 2019 aduce pentru Gemeni şi Săgetători veşti bune la locul de muncă, iar pentru Balanţe o nouă iubire. Capricornii vor face schimbări majore! Vezi ce au rezervat atrele fiecărei zodii în parte pentru ultima săptămână a lunii iunie

Berbec

Ai mai multă treabă la locul de muncă decât în mod normal şi începi să te gândeşti din ce în ce mai serios să ceri o mărire de salariu. În plus, vrei să începi să îţi asumi tot mai multe responsabilităţi şi, inclusiv, poziţia de lider.

Taur

Vă veţi bucura  să ieşiţi, iar scena socială este gata să stea deschisă pentru voi. În loc să vă simţiţi legaţi de romantism, vă veţi concentra mai mult pe prietenii şi pe acel fel de iubire platonică şi empatică. Vă daţi seama că vă place să fiţi înconjurati de oameni cu vederi libere dar idealiste.

Gemeni

În această săptămână acorzi mai multă grijă decât în mod normal problemelor financiare. Vrei să-ţi îmbunătăţeşti situaţia financiară printr-o mărire de salariu la actualul loc de muncă sau, dacă nu este posibil, prin îndreptarea către un nou job.

Citeşte şi: Vor curge râuri de lacrimi! Zodiile care se despart în vara anului 2019

Rac

În săptămâna 24-30 iunie, racii sunt sfătuituiţi să abordeze toate problemele care îl interesează, să schimbe foaia. Să abordeze fiecare situaţie cu tactică. Să îşi scoată cleştişorii dacă a fost prea bun până acum sau să le retragă, în caz contrar. Exraordinar, racii câştigă pe toate planurile.

Leu

Ai multe lucruri de făcut la muncă şi cu atât mai multe de învăţat. Asimilezi cât de multă informaţie poţi şi toate aceste lucruri noi cu care te întâlneşti te fac să te simţi mai împlinit cu locul de muncă pe care îl ai. Se anunţă o săptămână productivă.

Fecioară

Nativii se vor îndrepta spre câştigarea faimei, dar vor omite efectele secundare şi riscurile a tot ce înseamnă asta. Dacă vor atinge poziţia râvnită, vor întâlni acolo persoane care-şi vor folosi la rândul lor puterea în defavoarea lor.

Balanţă

Pentru cei necăsătoriţi, simbolul dragostei, o vară fierbinte, o dragoste nouă, pasională. Dragostea se poate revărsa asupra lucrurilor mai vechi. Se poate reîndrăgosti, reînnoi jurăminte.

Citeşte şi: Ce vor bărbaţii în pat, în funcţie de zodie. Ce să nu îi spui niciodată unui Scorpion

Scorpion

Nu veţi fi feriţi de bârfe, conversaţii îndoielnice şi mijloace obscure de a afla informaţii prin orice cai pentru a le utiliza apoi cu scopuri imorale. Atenţie însă şi la zvonurile pe care voi le răspândiţi deoarece ele ar afecta grav pe alţii!

Săgetător

Primeşti veşti bune de la locul de muncă. Fie că este vorba de o poziţie mai bună, fie de o mărire de salariu, munca depusă în ultima vreme este în sfârşit răsplătită. Pe de altă parte, ai grijă pe ce arunci banii.

Capricorn

Vrei să faci unele schimbări în viaţa ta. În primul rând, începi să te gândeşti mai mult la adoptarea unui stil de viaţă sănătos. Pe de altă parte, vrei să te concentrezi şi asupra modului în care interacţionezi cu ceilalţi.

Vărsător

În săptămâna 24-30 iunie 2019 sunteţi sfătuiţi să mergeţi cu fluxul, să nu schimbaţi nimic brusc şi, de asemenea, să fiţi rezervaţi şi cu sânge rece. Dacă ceva vine în viaţa voastră surprinzător, acceptaţi pentru că se pare că asta e necesar şi acum e momentul.

Peşti

Vor afla un adevăr extraordinar de important, cu marcaj la existenţa lor. De natură benefică. Sunteţi de asemenea pe o pojgiţă de geaţă foarte subţire, o puteţi transforma în patinuoar, daca aveţi tact.Recente

UNTOLD BAC DE 10 4x5 1 jpg
kourtney kardashian travis barker (3) jpg
launch app jpeg
neversea png
pietre la rinichi jpg
Jennifer Lopez sursa foto  Shutterstock jpg
sosete negre in avion jpg
singuratate jpg
p 7 Joe Biden WC jpg
Angelina Jolie tatuaje jpg
Cantaretul Usher jpg
Albert Einstein jpg
Printesa Diana jpg
Blonda de la Drept jpeg
Nativii care gestioneaza bine banii Sursa foto shutterstock 2425256631 jpg
Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg