Horoscop weekend 7-8 aprilie 2019. Vin zile norocoase!

Horoscop weekend 7 8 aprilie 2019 jpeg

Horoscopul de weekend 6-7 aprilie aduce mult noroc pentru Gemeni. Ei vor reuşi să ducă la bun sfârşit toate lucrurile pe care şi le propun. Pentru Vărsători însă, primul weekend din luna aprilie aduce probleme la capitolul dragoste.;

Vezi ce spune horoscopul de weekend pentru fiecare zodie în parte: 

Berbec Primeşti o veste bună. Un weekend cu surprize din partea familiei, vin veşti de departe. Sunteţi agitaţi şi vă lăsaţi pradă nerăbdării. Nu este un moment bun pentru decizii importante, le puteţi amâna pentru zilele următoare.

Nişte situaţii îţi vor afecta cariera şi pacea din casă. Karma personală va face diferenţa dintre cele două şi va veni cu veşti bune. Fiţi cu ochii în patru la tot ce vă înconjoară.

Weekendul 6-7 aprilie 2019 este unul norocos! Aveţi şanse în diverse domenii. Inspiraţia este la cote maxime, va simţiţi în formă şi puteţi iniţia proiecte îndrăzneţe. Familia va este alături şi veţi descoperi că cineva va ajută necondiţionat.

Pe planul sănătăţii mai aveţi de lucrat. Atenţie la cum vă gestionaţi câştigurile pe care le câştigaţi în weekend. Nu e rost să ai parte de pierderi.

Vă implicaţi prea activ în treburi care nu vă privesc, veţi activă duşmanii şi nu este chiar cea mai înţeleaptă atitudine. Riscaţi să deterioraţi vechi relaţii de prietenie şi apoi va fi greu să le recuperaţi.

Calmul şi cumpătarea vă caracterizează, iar acum aveţi tendinţa să oferiţi şi altora sfaturi înţelepte. Nu toţi apreciază acest lucru şi unii se vor simţi lezaţi. Horoscopul va recomandă să evitaţi să vă certaţi cu colaboratorii apropiaţi sau cu prietenii.

Sunteţi foarte romantici în perioada weekend-ului 5-6 aprilie. Sunteţi pozitiv în general, fapt ce vă va ajuta mult în viaţă. Dragostea pluteşte în aer pentru tine.

Citeşte şi horoscopul chinezesc pentru luna aprilie. Vezi ce ţi-au pregătit astrele

Ştiţi să vă artaţi dragostea faţă de animale şi sunteţi foarte pozitivi în primul weekend din luna aprilie. Nu vă mai înconjuraţi deja de multă vreme de persoane care vă atacă negativ.

Vă preocupă anumite studii şi cercetări, veţi alege să învăţaţi ceva nou, vă macină curiozitatea. Horoscopul lunii aprilie 2019 sugerează că este un moment bun pentru dezvoltarea personală.

Sunteţi cam pessimist în zilele de 5-6 aprilie, este momentul potrivit să încercaţi să aveţi mai multă încredere în forţele proprii şi veţi schimba situaţia. Nu este departe succesul, nu are sens să renunţati acum când nu mai aveţi mult până la reuşită.

Unii pot fi trădaţi în dragoste în weekend. Nu merită să tragi după tine persoane care nu te merită. Mergi mai departe cu capul sus.

Cer senin şi o atmosfera calmă în weekendul 6-7 aprilie. Horoscopul vă recomandă să staţi mai mult cu familia şi copiii. Este momentul să organizaţi o masă, o petrecere sau o aniversare.

Sursă: a1.roRecente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg