Află ce-ţi rezervă zodiacul druidic!

1 71095 original jpg jpeg

Este vechi de mai bine de 2000 de ani şi a fost creat de preoţii celţi (druizi). Mai este cunoscut şi sub numele de zodiac arboricol şi este format din 21 de zodii. Iată ce spun acestea.

Mărul, între 23 decembrie şi 1 ianuarie şi între 25 iunie şi 4 iulie

Reprezentantele acestei zodii sunt persoane sentimentale şi foarte sensibile. Nu sunt deloc fiinţe egoiste,ci gata să sară mereu în ajutorul celorlalţi. Femeia din acest semn este extrem de atrăgătoare,de aceea nu va duce lipsă de pretendenţi. Visează la o viaţă de familie reuşită,cu un partener fidel,care să-i arate tot timpul afecţiune. Foarte inteligente,nativele din Măr sunt înclinate către ştiinţele exacte. Sunt firi deschise,care-şi fac cu uşurinţă prieteni. Au un farmec personal aparte. Au nevoie de parteneri puternici,cu spirit de iniţiativă şi de aventură,fiindcă nu suportă monotonia.

Bradul, între 2 ianuarie – 11 ianuarie şi între 5 şi 15 iulie

Dacă te-ai născut sub semnul Bradului,druizii spun că eşti o persoană cu o frumuseţe aparte,cu o privire pătrunzătoare,dar uneori cam rece. Ai tendinţa să fii încăpăţânată şi să lupţi până-n pânzele albe pentru a-şi susţine ideile. Nu-i place să iasă în evidenţă,ci îşi îndeplineşte sarcinile în tăcere. La serviciu sunt unele dintre cele mai conştiincioase persoane şi îşi îndeplinesc sarcinile la timp şi foarte bine. Nu le plac aventurile şi preferă să caute dragostea adevărată. Uneori,pot avea momente de depresie,de aceea au nevoie de o jumătate care să le susţină.

Ulmul, între 12-24 ianuarie şi între 15 şi 25 iulie

Persoane sincere,loiale şi cu simţ al responsabilităţii. Le place să fie în pas cu moda şi cu tot ceea ce este nou în general,fiind firi foarte curioase. Mereu cu zâmbetul pe buze,rar se întâmple să le enerveze ceva. De la partener cer loialitate. Dacă află că au fost înşelate,nu vor trece peste acest lucru,preferând să pună capăt relaţiei. În ciuda aparenţelor,sunt persoane emotive,cărora le ia un pic mai mult timp pentru a se simţi în largul lor în jurul persoanelor străine. Ii place să organizeze totul,fiind o fire pragmatică. O femeie din semnul Ulmului iubeşte pasional şi este o mamă devotată.

Chiparosul, între 25 ianuarie-3 februarie şi între 26 iulie-4 august

Optimiste şi pline de viaţă,chiar şi când se află într-un necaz. Aşa sunt reprezentantele din zodia Chiparosului! Apreciază fidelitatea şi nu pun mare preţ pe partea financiară. Sunt firi vulcanice şi independente. Se completează cu bărbaţii puternici şi loiali şi nu le place deloc singurătatea. Sunt rezistente,de aceea nu vor avea probleme de sănătate majore. Le plac călătoriile în cele mai îndepărtate colţuri ale lumii. Sunt iubitoare de animale. Ca mame,vor fi foarte severe cu copiii lor,cărora le vor da o educaţie aleasă.

Plopul, între 4 februarie-8 februarie şi între 5 august-13 august

Este o fire extrem de comunicativă,de aceea întotdeauna este înconjurată de o sumedenie de personae. Uneori,paote face alegeri greşite în materie de prieteni,de aceea poate fi dezamăgită. Nativele născute sub semnul Plopului au darul de se băga în tot felu de încurcături,din care ies cu fruntea sus. Le place aventura,sunt independente şi încăpăţînate. Nu sunt materialiste,au un aspect fizic foarte plăcut,dar le cam lipseşte încrederea în sine. Au un simţ al umorului foarte bine dezvoltat,de aceea sunt o companie mereu căutată şi plăcută.

Cedrul, între 9 februarie-18 februarie şi între 14 şi 23 august

Eşti născută sub semnul Cedrului? Atunci înseamnă că-ţi place viaţa luxoasă şi-i place să-i impresioneze pe ceilalţi prin tot ceea ce face. Nu este o persoană răbdătoare,ci mai degrabă o fire vulcanică,care poate fi uşor scoasă din sărite. Din fericire,nu poartă ranchiună. Îi plac surprizele şi are nevoie de un partener care să o răsfeţe tot timpul. Este o persoană norocoasă,de aceea reuşeşte tot ceea ce-şi propune. Urăşte persoanele superficiale.

Pinul, între 19 februarie şi 28/29 februarie şi 24 august-2 septembrie

Are o siluetă de invidiat,este înzestrată cu o amre doză de frumuseţe naturală şi duce o viaţă foarte sănătoasă. Nativele din zodia Pinului sunt foarte încrezătoare în propriile forţe şi nu prea se bazează pe ajutorul altora. Sunt impulsive şi uneori dau dovadă de imaturitate în deciziile pe care le iau.Rareori îşi deschide cu adevărat sufletul,fiind destul de prevăzătoare. Cred în dragostea adevărată şi au nevoie de o persoană sensibilă,care să le înţeleagă. Este energică,harnică şi muncitoare.

Salcia, între 1 martie-10 martie şi între 3-12 septembrie

Firi melancolice,dar originale:acestea sunt reprezentantele din zodia Salciei. Sunt misterioase şi nu prea ştii la ce să te aştepţi din partea lor. Au calităţi de lider,dar sunt uşor de rănit,căci uneori pun prea mult suflet în tot ceea ce fac. Are o foarte bună intuţie,de aceea nu dă greş în alegerea prietenilor şi a partenerului de viaţă. De aceea,pot fi buni psihologi. Nu-i place să facă niciu fel de compromis şi se adaptează cu greu schimbărilor de orice fel. Nu-i place să lucreze sub presiune,de aceea poate avea probleme cu respectarea termenelor.

Sunt fiinţe extrem de fermecătoare,mereu cu zâmbetul pe buze şi, nu de puţine ori, cu capul în nori. Le place să observe totul în jurul lor şi le ia destul de mult timp până să ia o decizie. Au tendinţa să fie pesimiste,căci mereu văd partea goală a paharului. De aceea,au nevoie de un partener care să le ridice moralul şi să le dea întotdeauna un sfat bun. Ca mame,au obiceiul de a fi prea protectoare. Respectul le guvernează viaţa,de aceea nu le place să intre în conflicte. Uneori,pot da dovadă de o gelozie exagerată.

Stejarul, între 21 martie-31 martie şi între 24 septembrie şi 3 octombrie

Dacă te-ai născut sub semnul Stejarului,înseamnă că eşti o femeie puternică,dar care trece cu uşurinţă de la o stare la alta. Este una dintre cele mai originale reprezentante ale zodiacului druidic,de aceea câştigă foarte uşor admiraţia celor din jur. Atunci când are o problemă,o întoarce pe toate părţile,pentru a găsi cea mai bună soluţie. Se adaptează uşor şi are o intuiţie foarte bună. Şi cu sănătatea stă foarte bine şi are o condiţie fizică de invidiat. Este o bună ascultătoare,fiind o prietenă de nădejde,pe care te poţi baza.

Scoruşul, între 1 şi 10 aprilie şi între 4 şi 13 octombrie

Nativele din acest semn sunt delicate,fermecătoare şi pline de viaţă. Zâmbesc întotdeauna,nu pentru că ar fi întotdeauna fericite,ci pentru că ştiu foarte bine să-şi mascheze supărările. Totodată,sunt persoane care cu greu ăşi deschid inima în faţa cuiva. Le place loialitatea,iar într-o căsnicie sunt fidele şi se dedică întru totul partenerului,dar şi copiilor.

Arţarul, între 11 şi 20 aprilie şi între 14 şi 23 octombrie

Cochetă şi inteligentă,este o femeie care ştie să se facă plăcută de toată lumea. Nativa din Arţar are tendinţa să fie individualistă şi-i place să întoarcă o problemă pe toate părţile,ca să ia decizia cea mai bună. Este un pic rezervată atunci când ăşi alege prietenii,iar prima impresie contează destul de mult. Îi place să facă planuri şi nu prea ia decizii de moment,pe care le consideră păguboase. Din fericire,stă foarte bine la capitolul intuiţie.

Nucul, între 21 şi 30 aprilie şi între 24 octombrie şi 2 noiembrie

Timiditate,mister,contradicţii:sunt cuvintele care definesc cel mai bine reprezentantele sexuflui frumos care s-au născut sub semnul Nucului. Pot fi capricioase,egoiste şi foarte încăpăţânate,de aceea au nevoie de un partener răbdător. Nu le place riscul şi sunt foarte posesive şi geloase. Au un magnetism aparte,de aceea nu vor fi niciodată singure. Preferă să se căsătorească la o vârstă mai matură. Nu prea au încredere în oameni şi au destul de puţini prieteni.

Iasomia, între 1 şi 14 mai şi între 3 şi 11 noiembrie

Femeile născute sub semnul Iasomiei sut foarte amabile,sociabile şi cu un simţ al umorului foarte dezvoltat. În ciuda acestor calităţi,sunt firi suspicioase,fiindcă le este teamă să nu fie dezamăgite. Le place mult să muncească,de aceea se evidenţiază la serviciu şi au chiar calităţi de lider. În schimb,nu sunt deloc materialiste. Nu le place să fie constrânse. Adoră copiii şi este o mamă devotată. Ca soţie,este capricioasă şi uneori cere lucruri imposibile de la partener.

Castanul, între 15 şi 24 mai şi între 12 şi 21 noiembrie

Asemenea copacului care o reprezintă,femeia Castan este foarte frumoasă,dar nu-i place să profite de pe urma acestui aspect. Îi place să obţină totul prin muncă. Are o personalitate puternică,de aceea nicio dezamăgire nu va lăsa urme de nevindecat în sufletul ei. Uneori,este prea cicălitoare. În materie de dragoste,vrea ca partenerul să i se dăruiască total şi să o accepte cu toate defectele şi calităţile,fără să o critice.

Frasinul, între 25 mai şi 3 iunie şi între 22 noiembrie şi 1 decembrie

Nativele născute sub semnul Frasinului sunt elegante,cu un corp atletic şi pun mare preţ pe aspectul lor fizic. Nu prea sunt uşor de suportat,căci le place să dea ordine şi nu se lasă pânu nu obţin ceea ce vor.

Râde mult,de aceea trece mai uşor peste eşecuri. Femeia frasin ştie foarte bine ceea ce vrea,de aceea va avea succes şi prosperitate. Are fler,este originală şi are toate şansele să devină celebră. În familie,se ghidează după propriile reguli.

Carpenul, între 4-13 iunie şi între 2 şi 11 decembrie

Dacă te-ai născut sub acest semn,înseamnă că eşti o femeie frumoasă,plină de farmec. Are înclinaţie către disciplină şi supunere. Orice decizie pe care o ia este însoţită de un sentiment de teamă şi de nelinişte. În cuplu,este mereu drăguţă,dar şi foarte romantică. Totodată,îi place să facă surprize celor din jur.

Smochinul, între 14 şi 23 iunie şi între 12 decembrie şi 21 decembrie

Femeile din zodia Smochinului sunt delicate şi un pic complexate,de aceea,uneori,le cam lipseşte încrederea în propriile forţe. Sunt familiste convinse,de aceea au mereu nevoie de sfatul rudelor în deciziile pe care le iau. Uneori sunt impulsive,dar nu poartă ranchiună. La serviciu,sunt extrem de sârguincioase.

22 decembrie-Fag

Persoanele născute pe 22 decembrie se află sub semnul Fagului. Înseamnă că sunt realiste şi au un talent organizatoric înnăscut. Un pic certăreţe,dar întotdeauna gata să-i ajute pe ceilalţi. Nu se bazează niciodată pe noroc şi luptă pentru a obţine ce este mai bun în viaţă.

24 iunie-Mesteacăn

O zi aparte este şi 24 iunie, care este sub semnul Mesteacănului. Sunt femei care ştiu ceea ce vor şi care sunt de neclintit odată ce au luat o decizie. Sunt persoane inventive şi modeste. Le place să-şi petreacă timpul liber în mijlocul naturii sau citind. Cred în dragoste la prima vedere şi adoră să facă multe cadouri celor dragi,fiind persoane altruiste.



Recente

JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg