Ai grijă: 5 zodii care se ataşează foarte repede

1 73021 original jpg jpeg

Unele persoane tind să se ataşeze foarte repede de cei din jur. Uneori asta se traduce prin obsesie sau chiar gelozie extremă, aşa că trebuie să fii foarte atentă dacă eşti într-o relaţie cu oricare dintre nativii acestor 5 zodii. Alteroi, se traduce prin emotivitate crescută, deci fii atentă să nu răneşti sentimentele cuiva.

Te întrebi dacă eşti într-o relaţie cu cineva care se ataşează emoţional foarte uşor de alţii? Astrele te pot ajuta. Aici sunt cele cinci semne zodiacalecare s-ar putea lipi de tine mai mult decât ţi-ai dori.

Gemeni

Persoanele din zodia Gemeni se pot ataşa emoţionalfoarte rapid de cineva dacă primesc afecţiune. Nu le place să fie singure,aşa că atunci când îşi găsesc jumătatea se lipesc complet de ea. Preocuparea lor este ca iubitul/iubita să fie fericit/ă,iar pentru asta dau tot ce au mai bun. Dar,uneori nu ştiu când să se oprească,aşa că tind chiar să controleze viaţa celuilalt.

Citeşte şi:Zodia îţi spune ce te face fericită

Rac

Partea rea la un Rac este că se ataşează atât de rapid,încât este posibil să dezvolte pasiuni,secrete sau nu,şi pentru alte persoane de sex opus,nu doar pentru partenerul de viaţă. În cazul în care se întâlneşte pentru prima dată cu cineva,Racul deja îşi face planurile de nuntă,ba chiar va programa şi câţi copii vor avea împreună.

Fecioară

O Fecioară este atât de mândră de reuşitele pe care le are în cuplu,încât va afişa public tot ce îi place la partener. Nu consideră că trebuie să aibă secrete şi nu îi place să fie implicată într-o relaţie care să nu fie perfectă. De aceea,va fi exact aşa cum îşi doreşte partenerul,dar are grijă ca şi acesta să fie implicat 100% în relaţie. Dacă te sperie gândul să pozezi în cuplul ideal, nu te apropia de Fecioare.

Vărsător

Iubeşte stabilitatea într-o relatie şi are o încredere nebună în persoana de lângă el. Dacă nu poţi iubi un Vărsător,nu te implica în relaţie cu el,va suferi mult,căci pariază totul în viaţa de cuplu. De exemplu,va petrece întreaga zi gândindu-se la jumătatea sa şi se va aştepta să primească zeci de mesaje zilnic,chiar şi numai cu emoticoane simpatice.

Peşti

Poate face o obsesie pentru persoana iubită,ceea ce îl duce la crize dese de gelozie,la neîncredere şi suspiciuni continue,chiar dacă partenrul face tot posibilul să îi demonstreze că nu are dreptate.

Citeşte şi:Zodiile favorizate în luna februarie



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg