Ai grijă: 5 zodii care se ataşează foarte repede

1 73021 original jpg jpeg

Unele persoane tind să se ataşeze foarte repede de cei din jur. Uneori asta se traduce prin obsesie sau chiar gelozie extremă, aşa că trebuie să fii foarte atentă dacă eşti într-o relaţie cu oricare dintre nativii acestor 5 zodii. Alteroi, se traduce prin emotivitate crescută, deci fii atentă să nu răneşti sentimentele cuiva.

Te întrebi dacă eşti într-o relaţie cu cineva care se ataşează emoţional foarte uşor de alţii? Astrele te pot ajuta. Aici sunt cele cinci semne zodiacalecare s-ar putea lipi de tine mai mult decât ţi-ai dori.

Gemeni

Persoanele din zodia Gemeni se pot ataşa emoţionalfoarte rapid de cineva dacă primesc afecţiune. Nu le place să fie singure,aşa că atunci când îşi găsesc jumătatea se lipesc complet de ea. Preocuparea lor este ca iubitul/iubita să fie fericit/ă,iar pentru asta dau tot ce au mai bun. Dar,uneori nu ştiu când să se oprească,aşa că tind chiar să controleze viaţa celuilalt.

Citeşte şi:Zodia îţi spune ce te face fericită

Rac

Partea rea la un Rac este că se ataşează atât de rapid,încât este posibil să dezvolte pasiuni,secrete sau nu,şi pentru alte persoane de sex opus,nu doar pentru partenerul de viaţă. În cazul în care se întâlneşte pentru prima dată cu cineva,Racul deja îşi face planurile de nuntă,ba chiar va programa şi câţi copii vor avea împreună.

Fecioară

O Fecioară este atât de mândră de reuşitele pe care le are în cuplu,încât va afişa public tot ce îi place la partener. Nu consideră că trebuie să aibă secrete şi nu îi place să fie implicată într-o relaţie care să nu fie perfectă. De aceea,va fi exact aşa cum îşi doreşte partenerul,dar are grijă ca şi acesta să fie implicat 100% în relaţie. Dacă te sperie gândul să pozezi în cuplul ideal, nu te apropia de Fecioare.

Vărsător

Iubeşte stabilitatea într-o relatie şi are o încredere nebună în persoana de lângă el. Dacă nu poţi iubi un Vărsător,nu te implica în relaţie cu el,va suferi mult,căci pariază totul în viaţa de cuplu. De exemplu,va petrece întreaga zi gândindu-se la jumătatea sa şi se va aştepta să primească zeci de mesaje zilnic,chiar şi numai cu emoticoane simpatice.

Peşti

Poate face o obsesie pentru persoana iubită,ceea ce îl duce la crize dese de gelozie,la neîncredere şi suspiciuni continue,chiar dacă partenrul face tot posibilul să îi demonstreze că nu are dreptate.

Citeşte şi:Zodiile favorizate în luna februarie



Recente

horoscop shutterstock 1913521300 jpg
vedete serioase jpg
J Lo jpg
Coperta CPF 11 jpeg
kardashian1 jpg
Festivalul Opera Copiilor OCC JPG
Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg