Top 5 zodii ai căror nativi sunt bărbaţi nesiguri în relaţia de cuplu

Într-o relație, nesiguranța este ca o otravă care alungă treptat armonia din cuplu. Unele semne zodiacale pot influenţa această lipsă de încredere în partener. Uite despre ce zodii este vorba şi cum arată topul celor mai nesiguri bărbaţi din punct de vedere astrologic!

image

Chiar dacă o persoană dă totul pentru ca partenerul său să nu-i simtă nesiguranța, celălalt poate avea complexe și nesiguranțe adânc înrădăcinate. Prin prisma semnelor zodiacale, aceasta este lista de zodii ai căror nativi bărbaţi se simt adesea nesiguri în relațiile de cuplu!

5. Balanţă

Bărbații din zodia Balanță au o dorință puternică de a avea parte de armonie și echilibru în relațiile lor. Devin nesiguri când apare un conflict şi se tem că neînţelegerile vor perturba echilibrul la care tânjesc tot timpul. Nehotărârea lor se extinde și asupra relațiilor. Se pot simți nesiguri când iau decizii de cuplu, cum ar fi alegerea unui partener pe termen lung.

4. Peşti

Sunt foarte empatici, plini de compasiune şi, adesea, pun nevoile partenerului lor înaintea celor proprii. Tocmai această abnegație poate duce la nesiguranță dacă simt că la eforturile lor nu se răspunde asemănător. De asemenea, sunt renumiţi pentru faptul că se retrag în lumea lor imaginară sau recurg la o evadare din realitate când se confruntă cu probleme în relații, ceea ce poate duce la nesiguranţă în partener.

3. Fecioară

Cei născuţi în zodia Fecioară îşi doresc perfecțiune și ordine în viaţa lor. În relații, se pot îngrijora că nu îndeplinesc așteptările partenerului sau că acesta este nemulțumit, ceea ce poate da nesiguranță. Sunt analitici și se pot gândi exagerat de mult la anumite situații. Gândirea aceasta excesivă îi dă un sentiment de insecuritate dacă ajunge să interpreteze greșit intențiile partenerului.

Te-ar mai putea interesa: Aceşti nativi nu pot fi punctuali! Pe cine nu te poţi baza să vină la timp!

2. Scorpion

Nativii acestei zodii sunt pasionali şi-şi doresc să aibă parte de trăiri intense în cuplu. Frica lor de trădare conduce la nesiguranță, cu atât mai mult dacă bănuiesc că partenerul lor nu este implicat complet în relaţie. Acest semn zodiacal are o nevoie puternică de control în relațiile lor. Atunci când nu pot controla sau înțelege acțiunile partenerului, devin nesiguri.

Vezi și: Cea mai arogantă zodie. Vrea să aibă întotdeauna ultimul cuvânt!

1. Rac

Ei sunt cunoscuți pentru sensibilitatea emoțională și atașamentul față de apropiaţi. Poate fi o trăsătură pozitivă, dar este și un blestem pentru bărbații Rac, deoarece îi face mai susceptibili la sentimente de nesiguranță când se tem că le este ameninţată conexiunea lor emoțională cu o persoană dragă. Bărbații cu acest semn zodiacal au și o teamă de respingere, de abandon, ceea ce duce la nesiguranță dacă observă semne de distanțare la partenerul lor.

FOTO: Shutterstock



Recente

Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg