Nativii acestor zodii te fac să regreţi dacă te desparţi de ei!

Cei născuţi în anumite zodii posedă calități care îi fac parteneri iubitori, de neuitat. Pe de altă parte, sunt nativi cu care despărțirea este mult mai grea decât crezi şi te pot face să regreţi decizia pe care ai luat-o.

image

Despărțirile sunt una dintre cele mai provocatoare experiențe, mai ales dacă nu este o alegere a ambilor parteneri sau dacă unul dintre cei doi s-a implicat mai mult în relație. Uneori, oamenii iau decizii pripite la cald și pun capăt relațiilor, apoi regretă. Alteori, despărțirile pot fi bune pentru ambele părți. Ieşirea dintr-un cuplu care nu pare bine sudat şi care are probleme ar putea conduce la întâlniri cu oameni mai buni în viitor. Cu toate acestea, nativii unor zodii ar face orice decât să accepte o despărţire pe care o percep ca pe un eşec.

Rac – percepe despărţirea ca pe un eşec

Persoanele născute sub semnul Rac sunt mai sentimentale şi, când vine vorba de relații romantice, dragostea și admirația lor nu cunoaște limite. Sunt şi genul de oameni care ar face eforturi mari pentru a evita și a rezolva conflictele, astfel încât relația să navigheze fără probleme.

Dacă frângi inima unui nativ Rac, ar fi bine să ai un motiv foarte bun, pentru că el poate iubi și disprețui o persoană cu aceeași intensitate. Așadar, așteaptă-te să primeşti un tratament similar după despărțire. Este foarte probabil să devii un străin pentru ei.

Balanţă – trece la extrema opusă după separare

Iubitoare, persoanele născute sub semnul Balanţă sunt blânde când vine vorba de a-și menține partenerii fericiți în relație. Micile lor gesturi de afecțiune și bunătate cuceresc pe oricine. Total opus le va fi comportamentul dacă le este frântă inima.

Nu se vor da înapoi de la a duce un război emoțional dacă motivele de separare nu sunt justificate. Se vor asigura că ai înţeles cât de multă suferinţă i-ai provocat.

Te-ar mai putea interesa: Motive complet greșite să rămâi într-o relație dacă nu ești fericită

Scorpion -  şi-ar dori să simţi durerea lui

Aceşti nativi sunt pasionali, atât în dragoste, cât și în răzbunare. N-ar trebui să fie o surpriză că pot face un amestec de pasiune și furie după ce le frângi inima. Oricât de logic ar fi raționamentul tău, fii gata pentru o răbufnire sau urmări neplăcute odată ce le prezinți ideea unei despărțiri. Aşteaptă-te la ccese de furie şi certuri aprinse. Cei născuţi sub semnul Scorpion vor avea grijă să simţi durerea provocată de hotărârea ta de a pune punct relaţiei.

Săgetător – uită de limite dacă ceri despărţirea

Iniţial, nativii Săgetător ar putea să nu pară tipul care se pierd în drame emoționale. Într-o relaţie de cuplu cu o persoană născută în Săgetător, este necesar ca ambii parteneri să se înțeleagă și să respecte nevoile și independența celuilalt. Dar, atunci când apare durerea despărţirii, nativul Săgetător suferă o transformare vizibilă.

Vezi şi: S-au răzbunat ca nimeni alţii! Prin ce metode ingenioase au fost pedepsiţi partenerii infideli

Când simte că se poate apropia o despărțire, ar putea începe să se comporte foarte drăguț şi să arate mai multă dragoste decât de obicei. De asemenea, vor tinde să uite de limite pentru a păstra relația, chiar dacă cealaltă persoană a decis separarea.

FOTO: ShutterstockRecente

Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg
5 nativi cu fler de antreprenor Sursa foto shutterstock 1407802490 jpg
Targul de Craciun Planeta Craciun jpeg
Rona Hartner a murit la 50 de ani foto Instagram
Victoria Beckham, Harper jpg
Jim Carrey foto  Shutterstock jpg
guma de mestecat jpg
Amber Rose și copilul ei foto  Shutterstock jpg
familie jpg